سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شمام نسبت به سنتون نرماله اگه بتونین یه زندگی رو با حداقل اداره کنی ولیخب کنارش باید صبور بودن مسئولیت داشتن و اینک یه جاهایی کوتاه بیای حتی اگ حق با تو باشه و خیلی چیزای دیگه رو داشته باشی
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اگه فکر میکنید آمادگی پذیرش مسئولیت های زندگی مشترک رو دارید،آره... و اینکه خونه برای کیه؟اگه پدرتون،بهتره در طول زندگیتون برای خرید خونه برنامه ریزی کنید.
البته خانم آینده تون هم باید کسی باشه که شرایط شمارو بپذیره...با آرزوی خوشبختی برای شما.🤲
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️