2777
2789

با اینکه کم توجهی میبینه ولی انقد از خودش نمی‌فهمه که دیگه پیام نده یا کلا پیگیر نشه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتون منم؟

اگه این ویژگی رو داری تبریک میگم تو یه اویزونی😂👏👏

ولی اگه هستی نباش چون اون آدم اذیت میشه ، یکم غرور داشته باش از خودت 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
اگه این ویژگی رو داری تبریک میگم تو یه اویزونی😂👏👏ولی اگه هستی نباش چون اون آدم اذیت میشه ، یکم غر ...

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش خیییلی ناراحت هستیم؟ 

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش خیییلی ناراحت ه ...

جمله بدی نیست ولی انگار خودت جواب خودت رو نمیدونی ، که حتما هم میدونی چرا ؟! چون اگه اون آدم میخواست رابطش با تو ادامه دار باشه هیچوقت رفتارش عوض نمیشد 

اینو میدونی دیگه نه؟ 

جمله بدی نیست ولی انگار خودت جواب خودت رو نمیدونی ، که حتما هم میدونی چرا ؟! چون اگه اون آدم میخواست ...

خيلی ممنونم از راهنمايي هاتون

شما درست میگی اگه دوستم داشت که این جور رفتار نمی کرد

یا لااقل از دلم در میورد

حتی جواب سلام هم نداد

حتی نپرسید از چی ناراحتی؟

جمله بدی نیست ولی انگار خودت جواب خودت رو نمیدونی ، که حتما هم میدونی چرا ؟! چون اگه اون آدم میخواست ...

من قبلا واسش پیام تبریک تولد دادم یا شوق و ذوق ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 من فقط قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 خیلی ناراحت شدم ولی سکوت کردم 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 

ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 🥲 

من قبلا واسش پیام تبریک تولد دادم یا شوق و ذوق ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول ...

نه اصلا ، اون آدم دیگه نمیدونه چطوری تورو متوجه کنه که نمی‌خواد پیام بدی 

مقصر اون نیست ، چون گناهش اینه که نمی‌خواد و دوست ندارع که تو پیام بدی یا بهش توجه کنی ، مقصر تویی که با اولین بی توجهی ازش اینو نفهمیدی 

نه اصلا ، اون آدم دیگه نمیدونه چطوری تورو متوجه کنه که نمی‌خواد پیام بدی مقصر اون نیست ، چون گناهش ا ...

آخه مگه بده پيام تبریک تولد و به یاد کسی بودن🥲