2777
2789
عنوان

ریاضی نهایی

88 بازدید | 11 پست

من ترمیمیم خیلی می ترسم شش فصل ریاضی رو فیلم سکم گوش دادمو جزوه نوشتم قبلا ولی متأسفانه طی یک بیمارس که یهو از دیروز صبح من درگیرش بودم تا همین بعد از ظهر خیلی حالم بد بود تمام برناممو برای ریاضی خوندن خراب کرد دیگن رفتم دکتر بستری شدم الان یکم بهترم من موندمو ریاضی نخونده چون چند ماهه پیش یکم خوندمش الان یادم نیست تمرین هم تصلا حل نکردم و فصل شش هم اصلا نمی دونم چیه چی کار کنم البته الان یه چند تا فصل چشمی از روی جزوم خوندم ولی میلی استرس دارم مس ترسم این استرسه نزاره چیزی بخونم همیش یه این فکر می کنم الان همه خر زدن یا دوازدهما سر کلاس یودن من چیزی حالیم نی 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همزمان که مرور وار میخونی نمونه سوالات نهایی اخیرم حل کن

من اصلا نمی تونن برای سراغ سوال حل کردن خیلی می ترسم نمس دونم چه بیماریه انگار سوالا دارن منو می خورن حاضرم خیلی بخونم ولی سوال حل نکنم

من اصلا نمی تونن برای سراغ سوال حل کردن خیلی می ترسم نمس دونم چه بیماریه انگار سوالا دارن منو می خور ...

عزیزم ترستو بذار زیر پا

جزوه هم کنار دستت باشه

بگو هر جاشو نتونستم حل کنم جزوه هست وقت هم هست ازش کمک میگیرم.

چون مهمه نمونه سوال حل کنی

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

فصل شش سخته؟ من اصلا نمی دونم چیه

نه اصلا

کلا ۳ یا ۴ تا فرموله در مورد بیضی و دایره و فاصله خط تا دایره و فاصله دو دایره.

سخت نیست گلم

یه نگاه بنداز متوجه میشی خودت♥️

نه اصلاکلا ۳ یا ۴ تا فرموله در مورد بیضی و دایره و فاصله خط تا دایره و فاصله دو دایره.سخت نیست گلمیه ...

فیلم ببینم یا جزوه ای چیزی از یه جا بگیرم بخونم؟! در ضمن ممنون بابت پاسخ هاتون انشاالله که خدا پشت و پناهتون باشه و موفق باشید

فیلم ببینم یا جزوه ای چیزی از یه جا بگیرم بخونم؟! در ضمن ممنون بابت پاسخ هاتون انشاالله که خدا پشت و ...

ممنون گلم.

اگه میرسی فیلم ببین بهتره عزیزدل