دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6748 عنوان کیا مثل من 81 بازدید | 8 پست به نام خدای آرامش دهنده 🌚❤️کیا مثل من دوست دارن نباشن((((((((:تاپیک هامو ببینی آدم منفی نیستم ولی خیلی دلم گرفته(:حس میکنم اولویتم دیگران بودن و حالا خودم موندمو دیگرانی که فقط فکر خودشونن ؛ توروخدا اولویت اولتون خدا و خودتون باشید🥲 به عواقبِ کارهات فکر کن(: 1404/03/09 | 22:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_ian عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2619 خداروشکر همیشه رعایت کردم ک بعد پشیمون نشم اولویتم خودمم و آرامشم نشسته ایم وسط زندگی؛صبورامیدوار و ادامه دهنده🌱
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6748 خداروشکر همیشه رعایت کردم ک بعد پشیمون نشم اولویتم خودمم و آرامشم آره واقعاً ؛ خدا رو شکر🌚❤️ به عواقبِ کارهات فکر کن(:
دختر_زرنگ_خوش_شانس عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 2089 من به معنای واقعی ریدم تو زندگیم دلم میخواد یه جوری از این دنیا محو بشم که انگار نبودم از اول دیگه توانشو ندارم گندامو جمع کنم یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6748 من به معنای واقعی ریدم تو زندگیم دلم میخواد یه جوری از این دنیا محو بشم که انگار نبودم از اول دیگه ت ... راه جبران همیشه هست (:❤️فقط باید یکم استراحت کنیم (((: به عواقبِ کارهات فکر کن(:
دختر_زرنگ_خوش_شانس عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 2089 راه جبران همیشه هست (:❤️فقط باید یکم استراحت کنیم (((: چقدر استراحت کنم یه ساله تو استراحتم بازم آدم نمیشم یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️🩹️
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6748 چقدر استراحت کنم یه ساله تو استراحتم بازم آدم نمیشم مشکل باید ریشه یابی بشه قاطع باشیم به عواقبِ کارهات فکر کن(:
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3921 نمیشه چون ذات آدمای خوب این مدلیه که اول بفکر بقیه هستن بعد خودشونشاید خیلی ها قدرتو ندونن اما تهش این مهمه که تو معرفتت نشون دادی و کم نذاشتی و دلت آرومه البته این نظر منه سعید🦋یه نفر منو قانع کرد که تو سرت گرمه!خوش بگذره👌تا ابد👋
دخترطلوع مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6748 نمیشه چون ذات آدمای خوب این مدلیه که اول بفکر بقیه هستن بعد خودشونشاید خیلی ها قدرتو ندونن اما تهش ا ... قربونت برم من آیینه ی تو هستم(:آره ولی من زیاده روی کردم🙂 به عواقبِ کارهات فکر کن(: