2777
2789
عنوان

کیا مثل من

81 بازدید | 8 پست

به نام خدای آرامش دهنده 🌚❤️

کیا مثل من دوست دارن نباشن((((((((:

تاپیک هامو ببینی آدم منفی نیستم ولی خیلی دلم گرفته(:

حس میکنم اولویتم دیگران بودن و حالا خودم موندمو دیگرانی که فقط فکر خودشونن ؛ توروخدا اولویت اولتون خدا و خودتون باشید🥲

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خداروشکر همیشه رعایت کردم ک بعد پشیمون نشم 

اولویتم خودمم و آرامشم 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به معنای واقعی ریدم تو زندگیم دلم میخواد یه جوری از این دنیا محو بشم که انگار نبودم از اول دیگه توانشو ندارم گندامو جمع کنم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

من به معنای واقعی ریدم تو زندگیم دلم میخواد یه جوری از این دنیا محو بشم که انگار نبودم از اول دیگه ت ...

راه جبران همیشه هست (:❤️

فقط باید یکم استراحت کنیم (((:

راه جبران همیشه هست (:❤️فقط باید یکم استراحت کنیم (((:

چقدر استراحت کنم یه ساله تو استراحتم بازم آدم نمیشم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

نمیشه چون ذات آدمای خوب این مدلیه که اول بفکر بقیه هستن بعد خودشون

شاید خیلی ها قدرتو ندونن اما تهش این مهمه که تو معرفتت نشون دادی و کم نذاشتی و دلت آرومه 

البته این نظر منه

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

نمیشه چون ذات آدمای خوب این مدلیه که اول بفکر بقیه هستن بعد خودشونشاید خیلی ها قدرتو ندونن اما تهش ا ...

قربونت برم من آیینه ی تو هستم(:

آره ولی من زیاده روی کردم🙂