2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور اون افکار آزار دهنده رو تونستی رها کنی ؟؟؟این رها کردنه خیلی سخته ؟

سختی و آسونیش بستگی داره که از کی مشاوره بگیری اگه روانشناست علمش پایین باشه و راهکار هایی بده مثل نادیده گرفتن و مثلا هر موقع این وسواس اومد خودتو بیشکون بگیر یا افکار وسواسی رو به شکل یه ابر تصور کن که داره میره تبریک میگم هیچ وقت درمان نمیشی فقط حالت بدتر میشه ولی اموزش درست ببینی راحته

یه نمونه از وسواستو بگو من راهکار بدم بهت

مثلا وقتی میخام یه مدل ناخن انتخاب کنم یه ماه یا بیشتر میگردم نمیتونم انتخاب کنم یه مثال بود لباس کفش همه چی

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

مثلا وقتی میخام یه مدل ناخن انتخاب کنم یه ماه یا بیشتر میگردم نمیتونم انتخاب کنم یه مثال بود لباس کف ...

شما نشخوار فکری داری من یه PDF نوشتم اون یکی تاپیک و ببین و برو دانلودش کن و اما راجب این 

این رو بعنوان یک موضوع انتخاب کن 

مثلا موضوع : من میخام مدل ناخن انتخاب کنم همش مرددم 

از خودت سوال بپرس بگو اگه مثلا فلانی جای من بود چه تصمیمی میگرفت؟

و اینکه دلیلش و پیدا کن که چرا مرددی واسه تصمیم گیری حتما یه دلیلی داشته در گذشته تو باید اونو پیدا کنی و تخریبش کنی .

ببین درمان وسواس خیلی سادس به شرط اینکه روی اصول بری و اینم بگم زمان میبره شاید یه ماه شاید یه سال به شرط اینکه روی اصول باشه بهت حتما پیشنهاد میکنم pdf ای که توی کانالم گذاشتم و بخونیش