2777
2789

من ازش خرید کردم هم خودم هم میتونم بگم کل بچه های خاله و عمو و دایی 😂 هممون بلا استثنا راضی هستیم پسرخالم سال پیش انتخاب رشته انجام داد باهاشون که با رتبه افتضاحش بهترین چیز قبول شد اونیکی پسرخالم امسال کنکور گرفته بود و واقعا ترکوند کنکور فرهنگیانش رو که عالی داد در کل ما هم راضی بودیم بهت پیشنهاد میکنم و سامانی نژاد و پازوکی هم که اصلا حرف ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکو خیلی خوبه باهات هم تشریحی کارمیکنن تازه تست کنکور رو هم‌ برات میزنن ده تا آزمون‌ داره بعد آزمون خود استاد درس مربوطه سوالات رو برات تحلیل مکیکنن مشاوره داره هفته ای یک بار با سیاوش پازوکی کارگاه مشاوره تو آپارات داره خیلی امکانات دیگه سکو داره پیشنهاد میکنم‌ حتما بخرش  من عاشق تدرییس پرهام سامانی ام عربی رو قشنگ با آهنگ درس میده البته بگم استاد های دیگه سکو  مثل سیاوش پازوکی علی سلامتی علی جوانشیر و غیره خیلی خفن درس میدن