2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشنا داریم ولی خودم دو دلم برم یا نکار خاصی هم نیست که زیاد سخت بگیرن کار با کامپیوتر و این چیزا

همین دیگه صدا و سیما همش پارتیه به جز موارد استثنا که دانشگاش قبول شدن یا مثل من که با کلی تلاش وارد شدم 

من چندین سال مجری بودم و البته با رادیو همکاری داشتم ولی به خاطر کنکور خارج شدم

صدا و سیما اگر از طریق دانشگاه صدا و سیما وارد نشی به هیچ عنوان ارزش ندارههههه 

نیروی آزاد به درد نمیخوره

تهیه کننده ما بالای ۱۵ سال سابقه داشت ولی استخدام رسمی نبود،چرا؟!چون رشته و مدرکش مرتبط نبوده و فارغ التحصیل دانشگاه صدا و سیما نبوده 

درحالی که یه نفر دیگه بود همون سالی که فارغ شده بود استخدام سازمان بود چون رشتش مرتبط بود

اگر علاقه داری برو،ولی هرگز به عنوان شغل و درآمد اصلی رو صدا و سیما حساب باز نکن که به درد نمیخوره

منم عشقی همکاری داشتم با سازمان و دست مزد اینا زیاد برام مهم نبود،چون هدفم دانشگاه فرهنگیانه ولی در کنارش به عنوان تفریح اجرا رو هم دارم

تهیه کننده ما بالای ۱۵ سال سابقه داشت ولی استخدام رسمی نبود،چرا؟!چون رشته و مدرکش مرتبط نبوده و فارغ ...

نه من از طریق آموزش استخدامی می‌خوام برم بازم ارزش نداره؟

رشته ام اصلا مرتبط با دانشگاه نیست 

یه مدت میرم اگه نتونستم کنار بیام انصراف میدم میشه دیگه؟

تهیه کننده ما بالای ۱۵ سال سابقه داشت ولی استخدام رسمی نبود،چرا؟!چون رشته و مدرکش مرتبط نبوده و فارغ ...

ببخشید یک سوال داشتم من میخوام ورود پیدا کنم به صدا و سیما و مجری بشم و باید تست کار بفرستم برای تهیه کننده ولی دلم برای بحث حراست جوش میزنه( خیلی ترساندن منو) برای موارد حراستی چه چیزی میخوان؟؟؟