2777
2789
عنوان

تغییر جنسییت

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 31 پست
تو ۳ ماهگی ب من گفت احتمالا دختره و دختر هم بود الان دیگه خیلی پیشرفته شده هرچی میگن همونه

بستگی داره کار طرف  دقیق باشه

یک‌خانومی  بود  تو مطب سونو دیدم   میگفت  یکجا رفته گفتن دختره  و مشکل داره  زایده تنش هست  باید بندازه  بچه از شهر کوچیک اطراف  شهر ما اومده  بود  میگفت تعریف  این دکتر شنیده اومد ببینه  تشخیص  این چیه واقعا دکتر سونوم عالیه

بچه خانومه  ‌پسر بود😂اون دکتر تشخیص داد دختر زایده داره

❤️🌷

گفت خوب نشون نمیده،نمیدونم بخدا،آخه میخام براش مقداری از سیسمونیش رو بخرم،

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بعد از اینکه دنیا اومد فهمیدین دختره؟

نه تو آخر آنقدر مبهم حرف میزد رفتم سنو سه بعدی بیمارستان دی الانم انقدر پیشیمونم که از همون اول جای خوب نرفتم آخه خیلی سنو دادم تا قطعی گفتن دختره. 

این نیز بگذرد 
گفت خوب نشون نمیده،نمیدونم بخدا،آخه میخام براش مقداری از سیسمونیش رو بخرم،

عزیزم همین که من گفتم  یه دکتر دیگه برو    ۱۷هفته سنی از بارداری هست که دکتر باید قطعی بگه     این دکتره نتونسته تشخیص بده      بزار یه مدت بگذره دوباره برو  

آره ،توفکرم اینسری هفته بیست برم یه جای دیگه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

برا خودم وشوهرم اصلا فرقی نداره،ولی خوب آدم دوست داره بدونه چیه جنسیتش

شوهرم میگه من دعا میکنم که خدا اول سه تا دختر بهمون بده اگر جونی موند بعدیاش اگرخواست یه دونه پسر بد ...

خدا را شکر که خوشحال شد . کاش همه ی مردا همینطور بودن که ما زنا انقدر اذیت نشیم . چون واقعا دست ما نیس 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
واسه من هفته ١٢ گفت احتمالا دختره ولي بعدش گفتن پسره

مامانا جان شما سونویی که بهت گفتن دختره کجا رفتی و سونوی بعدی که گفتن پسره کجا رفتی

راستش من سیزده هفته و سه روزم بود دیروز رفتم پیش دکتر شیری برا غربالگری سونو کرد گفت هفتاد درصد دختره من دوتا دختردارم خیلی دوست داشتم این یکی پسر بشه 

آره بخدا،بعضیا خیلی براشون مهمه پسر باشه حتما،خداروشکر هم خونواده شوهرم وهم خوده شوهرم خیلی دختر دوستن

مامانا جان شما سونویی که بهت گفتن دختره کجا رفتی و سونوی بعدی که گفتن پسره کجا رفتی راستش من سیزده ...

عزيزم من اروميه هستم سونو ١٢ هفته رفتم پيش دكتر اقدسي و گفت به احتمال ٦٠ يا ٧٠ درصد دختره يه بار ديگه سونو ١٦ هفته باز رفتم دكتر اقدسي گفت پسره ١٨ هفته رفتم سونوگرافي رهبر اونم گفت پسره

عزيزم من اروميه هستم سونو ١٢ هفته رفتم پيش دكتر اقدسي و گفت به احتمال ٦٠ يا ٧٠ درصد دختره يه بار ديگ ...

رهبر دوتا داریم.یه خانم یه اقا..پیش کدوم رفتی؟؟من جنسیت پسرمو اقا تشخیص داد..خیلیییییی دکتر خوبیه

رسای نازنین من...