سلام دوستان ،خسته نباشید آیا تابحال به این مورد برخوردین که برین سونو بگن نی نی دختره ولی مطمئن نیستم شایدم پسر باشه؟
رفتم سونو چندان مطمئن نبود دکتره ،گفت شایدم پسر باشه، بوده که برین سونو ولی سری بعدی که رفتین گفته باشن جنسیتش چیزی دیگه هست؟
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
شوهرم میگه من دعا میکنم که خدا اول سه تا دختر بهمون بده اگر جونی موند بعدیاش اگرخواست یه دونه پسر بده اگرم نشد بهتر،خیلی دختر دوست داره ،اولیش دختر بوده اینم دختره به حدی خوشحال شد که نگو
آره بابا من دخترم تا هفت ماهگی پسر بود بعد دختر شد هنوزم صدا میزنم محمدرضا عکس العملی نشون میده به ا ...
یعنی بعد از اینکه دنیا اومد فهمیدین دختره؟