2777
2789
عنوان

دیگه بهم ثابت شدکه بختموبستن

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 49 پست
چراچرت وپرت میگیمن اگه دنبال هدفم نبودم الان تنهابودم؟ همش نشستم توخونه درس خوندمالان دیگه وقتشه برم ...

چرت و پرت خودت داری میگی..بزرگس شدی میفهمی چه فرصت هایی سوزوندی و به چه چیزای چرت و پرتی اهمیت دادی حیف اونموقع دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت و پرت خودت داری میگی..بزرگس شدی میفهمی چه فرصت هایی سوزوندی و به چه چیزای چرت و پرتی اهمیت دادی ...

میگم من الان درسموخوندم تموم اون وقتایی که همسن هام پی این کارابودم من توی خونه بودم بیرون نرفتم رفیق بازی نکردم

درسموخوندم ورسیدم متوجهی؟؟؟ 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان هم سنای تو مخصوصا جنس مخالف توی این وضع اقتصادی همشون پی ساختن زندگیشونن و وقت فکر کردن به این قضایا رو ندارن که پسر سالمی که بخواد بیاد بعد ها تو راهت الان حتما فکر ایندشه

.

استاتر دنبال پسر بازی نیست گلم کامل بخون تاپیک رو

والابخدابسکی حالم خوبه

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

میگم من الان درسموخوندم تموم اون وقتایی که همسن هام پی این کارابودم من توی خونه بودم بیرون نرفتم رفی ...

افرین چه هدف های کوچیکی داشتی که رسیدی..ایشالا زودتر یه پسر بهت شماره بده و خوشبخت شی

اینکه بری بیرون و تیک بزنی و پسره بیاد شماره بده میشه تلاش برای قربت اله الله؟؟!!

وسط خیابون که لخت نشده چه ربطی داره خوشش اومده گفته نیستم بگیم بچس که خودش خوب و بدشو میدونه تیازی به اظهار نظر من و تو نیست

.

افرین چه هدف های کوچیکی داشتی که رسیدی..ایشالا زودتر یه پسر بهت شماره بده و خوشبخت شی

بروخداروزی توجای دیگه بده تودرست میگی

حق باشماست

وسط خیابون که لخت نشده چه ربطی داره خوشش اومده گفته نیستم بگیم بچس که خودش خوب و بدشو میدونه تیازی ب ...

زمانی  که خودتون خوب و بدتون میفهمین و اظهار نظر بقیه رو نخواستین مسیله رو تو سایت عمومی بیان نکنین و کامنت هاش رو هم باز نزارین...

همسن های من الان دانشگاهن این خانم فکرمیکنه... 

بعدم مگه گفتم شوهرگفتم ازنظرعاطفی دارم دیوانه میشم

چتونه ی سریاتون

زمانی که خودتون خوب و بدتون میفهمین و اظهار نظر بقیه رو نخواستین مسیله رو تو سایت عمومی بیان نکنین ...

کامنت هارو باز نذاشته تا یکی بیاد نمک بپاشه رو زخمش مجبور نیستی ک بمونی توی تاپیک

.

۱۴سال برررررررررررگام

:) 💔

هعی

کامنت هارو باز نذاشته تا یکی بیاد نمک بپاشه رو زخمش مجبور نیستی ک بمونی توی تاپیک

بهش گفتم خودت ایندت بساز و زوده برای این حرفا شد نمک رو زخم؟؟؟!!!!ایشالا زودتر پسرا بهش شماره بدن تا به آرامش برسه