2777
2789
عنوان

بعد ازدواج چه پیشرفتی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشرفت و اخه تو چی میبینی

عزیزم من بعد از ازدواج دانشگاه رفتم گواهینامه گرفتم کلاس آرایشگری رفتم ماشین خریدم ارشد خوندم کار کردم و خیلی چیزای دیگه حتما نباید هسته ی اتم بشکافم که!این چیزا واسه من ینی پیشرفت

عزیزم من بعد از ازدواج دانشگاه رفتم گواهینامه گرفتم کلاس آرایشگری رفتم ماشین خریدم ارشد خوندم کار کر ...

خیلیا تو مجردیم همین کارو میکنن همسابمون گواهینامه مجردی داشت پشت فرمون مینشست ازدواج کرد شوهرش ماشینو میده دستش الان

خیلیا تو مجردیم همین کارو میکنن همسابمون گواهینامه مجردی داشت پشت فرمون مینشست ازدواج کرد شوهرش ماشی ...

من نمیگم که برای این چیزا حتما باید ازدواج کرد دارم میگم اینا واسه من بعد از ازدواج اتفاق افتاد چون تو سن کم ازدواج کردم

داداشم یه مدت کمک پرستار بود میگفت خانمی بود متخصص قلب از یه دکتر اقا خوشش اومد اقاعه گفته بود باید بزاری کنار شغلتو خانمه گذاشت کنار طبابتو چند سال درس بخونی سختی و تحمل کنی متخصص شی اقایی بیاد بربنه به اخرش خو چکاریه

من نمیگم که برای این چیزا حتما باید ازدواج کرد دارم میگم اینا واسه من بعد از ازدواج اتفاق افتاد چون ...

نمیگم برا این چیزا ازدواج کرد میگم دانشگاه و گواهینامه و اینا پیشرفتی نیست بعد ازدواج

نمیگم برا این چیزا ازدواج کرد میگم دانشگاه و گواهینامه و اینا پیشرفتی نیست بعد ازدواج

نمیدونم شما به چی میگی پیشرفت اما از نظر من پیشرفت ینی از وضعیت قبلی یه پله بری بالاتر پس وقتی سطح تحصیلاتت میره بالاتر ینی پیشرفت وقتی یه مهارتی رو نداری و به دست میاری ینی پیشرفت 

نمیدونم شما به چی میگی پیشرفت اما از نظر من پیشرفت ینی از وضعیت قبلی یه پله بری بالاتر پس وقتی سطح ت ...

بنظرم هدفه تو دانشگاه رفتنو هدف میدونی مدرک گرفتی تلاشتو کردی نتیجه گرفتی من هدفم خرید ماشینه پس انداز کردم خریدم هدفه