2789

چون بچه های خوبی هستیم کاری ب هیچکی نداریم دنبال دعوان☹️☹️☹️☹️😂

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ویژگی های منفی ای داشته باشیم اما دیگه گارد گرفتنشون بیش از حد هستش!

یکی بود اینجا میگفت دهه هشتادیا همشون خرابن متاهل مجرد براشون فرقی نداره بقیه زنای خرس گنده هم تاییدش کردن هیچ کس هیچی نگفت 

حیف تاپیک قفل بود

من دهه هشتادیم ولی بخدا کوچکترین شباهتی به خواهر کوچیکترم ندارم اینقدر که اون شر و سلیطه و بیخیاله من مظلوم😅

درکل ربطی به دهه نداره همه جور شخصیتی وحود داره جمع بستن کار احمقانه ایه

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

چون خیییلی ساکت و آرومیم قدرمون و نمیدونن🥺🥺😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

دهه هشتادیا به این گلی😎😌🥰

شاید چون زودتر نسل های قبل از خودمون در معرض رسانه ها و مجازی قرار گرفتیم و یه جاهایی حرفایی زدیم که فکر میکردن قابل مقایسه با نسل خودشون نیستیم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
شاید ویژگی های منفی ای داشته باشیم اما دیگه گارد گرفتنشون بیش از حد هستش!یکی بود اینجا میگفت دهه هشت ...

من دهه هشتادی با ۱۹ سال سن زندگی سالمی داشتم اونوقت میان میگن به ما خراب😂