به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
عزیزم خوبه بگم فهمیدی چی گفتم؟ خب یکی متوجه حرف یکی دیگه نمیشه طرف میگه متوجه شدی یا نه! تو دهات شما متوجه شدی خیلی حرف زشتیه؟؟؟؟؟؟؟؟ والا حرص آدم و در میارید
ن والا آروم گفتم . خوشم میاد حرف اون و بد نمیدونی چسبیدی ب حرف من
بهت حق میدم مثلا من ی بار مادرشوهرم ی کاری انجام داده بود ک خیلی حالا درست بود من بهش گفتم آفرین بعد بدش اومد گفت آفرین به خودت منم بهش گفتم آفرین تو کتاب شما بده ؟
حالا مادر شوهر من یه چیزی تعریف کنم چن بار شده خنده مسخره کرده
یا کاری کنم دنبال مسخره کردنمه
کاملا میدونم ازم متنفره
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜