2777
2789
عنوان

مادرم روانی مطلق وبی رحم

179 بازدید | 9 پست

از بچگی انقد کتکم میزد و اذیتم میکرد همش گریه میکردم میگفتم میخام‌برم از خونه،انقدر عوضیه تا چیزی اعصابش خورد بود گردنبند من که یه بچه ۱۰ساله بودم در می‌آورد از گردنم و.گوشواره هامو در میاورد میگرفت ،واقعا درک نمیکنم کاراشو،یبار از دانشگاه اومدم خونه ی چایی خوردم ،زهرمارم کرد و روانی بازی دراورد نلبعکی رو شکوند و گفت اعصابم خرابه باید ظرف بشکنم و گذشت و داشتیم میرفتیم بیرون کاری کرد بابامو آنقدر عصبی کرد در باره من،بابام منو میخواست از ماشین بندازه بیرون،حالا چرا ؟بخاطر اینکه داماد عقده ایش انقدر عقده هاش زیاده از من بدش میاد چون مثلشون بی غیرت نیستم و بخاطر همین ب بابام گفت واین بلا داشتن سرم میاوردن،یبار داشتیم خیر سرم برای کنکور میخوندم توی حیاط اومد کاری کرد که از جونم سیر شده بودم و‌میخاستم بمیرم،پریود بودم یکبار انقد درد داشتم کاری به روزگارم اورد و به سرم آورد پاشدم کلی کار کردم،خدا هیچ بنده ای رو اینجوری گیر این ادما نندازه،تا کسیو میبینه غریبه میخاد خودشو‌بکشه براشون و یجوری لفظ میره حالم بهم میخوره ،هیچکس نمیدونه چه جونوریه،بچه بودم و تا ازذواج نکرده بودم بهم حمله میکرد ،الان از ترس شوهرم کاریم نداره،تا ۲روز بیشتر میمونم اینجا سریع با حرفا و‌کاراش نشون میده اضافی هستین اما ما فقط نامزد هستیم و هنوز عروسی نگرفتیم ،اونجا میرم اینجور

الهیی بمیرم برات

مادربزرگ من خیلی رو مخمه.دو روزه از شدت دندون درد و در اوردن دندون گریه میکردم خونه مامانبزرگم بودیم.فقط داشت میرید تو اعصابم.میگفت خجالت بکش دندون درده دیگه این کولی بازیا چیه.اخرش دعوا کردم گفتم خوشم نمیاد که گریه میکنم درد دارم ببند دهنتو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همین حالم ازش بهم میخوره ولی تو روش باهاش خوبم بشدت کم میبینمش دوهفته یبار سه هفته یبار ... ارزومه بره گمشه ولی خودمو کشیدم بیرون از زندگیشون چسبیدم زندگی خودم بچم شوهرم منم سنم کمه بیست ازدواج کردم.... با بدبختی انقد دردومرز گرفتم توام بهش زیاد فک نکن خدا کمک حال همه باشه ارامش برای دل همه ارزو میکنم

شاد و سلامت باشید 💐

مامان منم همین حالم ازش بهم میخوره ولی تو روش باهاش خوبم بشدت کم میبینمش دوهفته یبار سه هفته یبار .. ...

عزیزم الهی هیچوقت کارت به مادرت نیفته،منم عزیزم استرس و اضطراب ولرزش دست و افسردگی و پوچی وو‌گریه،خانواده اینن دیگه از مردم چه انتظاری میخای داشته باشیم

چقدددددررر شبیهیمممبمون خونه نامزدت اگه مجردی میمونه

نمیشه عزیزم‌که اونجا هم اخم وتخم و سیاست خودشونو دارن،اگه یکبار حالت خوب نباشع خونه مادرشوهر ظرف نشوری با اخم چ تخم نگاهت میکنه،از من به هرکسی اینو میخونه نصیحت که خانواده شوهر اصلا صمیمی نشید و هیچوقت نمیتونن مرهم باشن،بعضیا بخاطر پسرشون یا از ترس پسرشون با عروسشون صحبت میکنن و رفت و آمد.

همه مادرا خوب بچشون در نهایت میخوان باید این فکرو کنین تا زمانی که باهاشون زندگی میکنین وگرنه هم اعصابتون خورد میشه هم نمیتونین درست باهاشون ارتباط برقرار کنین! اگر هم زندگی نمیکنین خب چیکار به کار مادرتون دارین اون کار خودش میکنه شما هم کار و زندگی خودتون رو دارین اگر هم درد و اسیبی اذیتتون میکنه به یه مشاور مراجعه کنین صحبت کنین اینجا زودی یه چیزی میگن تموم میشه میره انقدر تو فکر گذشته نباشین

عمری که رفته و اسیبایی که بهم زده همیشه همراهمه

عمرتون نرفته قطعا اون لحظاتی که گذشته هم روزای خوب داشته هم روزای خیلی خیلی بد الان میتونه به بهترین روزها تبدیل بشه!!!! پس یه روانشناس برین راحت صحبت کنین مطمین باشین مادرتون هم درنهایت میخواسته شما به بهترین جاها برسین این فکر ها الکیه