2777
2789
عنوان

اداهای زن و شوهری اغراق آمیز

381 بازدید | 19 پست

چطور عادی رفتار کنم

خصوصا اگه برای تست حسادت من باشه

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بخند 😜

این خوب بود

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی عادی رفتار کن مثل همیشه 

نه بخند نه چشم غره برو چون این دوتا حرکت نشانه ی اینه که تو واکنش نشون میدی به این حرکات 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اصلاا ریکشن نداشته باش

امکان داره یهو چشام گرد شه چیکار کنم

هیچی عادی رفتار کن مثل همیشه نه بخند نه چشم غره برو چون این دوتا حرکت نشانه ی اینه که تو واکنش نشون ...

یه خانومه گفت بخند

خنثی باش کاملا خنثی

دست خودم نیست میترسم یهو چشام گرد شه

جاهایی که اون زن و شوهره هستن گوشیت دستت باشه خودتو سرگرم چت کردن نشون بده.یواشکی به خواهری دوستس کسیت پیام بده که همون لحظه بهت زنگ بزنن در این حالت خیلی مودی لبخند بزن و بگو ببخشید و پاشو ازونجا دور شو و خودتو مشغول صحبت با تلفن گن

یعنی چی دست خودم نیسکلا فرض کن که وجود خارجی ندارن

با پسره رابطه نداشتم ولی دختره رو من حساسه وقتی این پسره هست 

با پسره قبل یه چیزی بینمون اتفاق افتاده فقط . ولی دوست نبودیم

میترسم پسره عمدا سعی کنه حرفمو دربیاره بخواد اذیت کنه دختره هم از خداشه