2777
2789
عنوان

چطور میشع بخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 93 پست
نمیزاره ... با اینک قبول داره خیانت کرده‌

واسه چی نمیزاره چه پررو

مگه دست اونه غیابی طلاق بگیر

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

تا وقتی که همین ادم بفهمه چه غلطی کرده و بگه گو..ه خوردمتا وقتی که التماستو کنه باهاش خوب شیاز الان ...

قضیش اینجوری بوده رفیقش ی وسیله ای میخاسته بده دست اکسش... چون خودش نمیخاسته بره تامزد منو کفته برو .. اینم رفته  دختره تو کافه بوده گفته بیا پیشم رفته نشیته قهوه خوردن 

بماند ک دختره گف اصن میزی ب من نداد 

رسونده دختره روو.. بعد اون ب دختره پیام داده 

رسیدی عزیزم 🥲🖤

همه اینارو گردن گرفته گفته اشتباه کردم 

اینک میخاسته اوکی شه و فلان و گردن نمیگیره نیگ بخاطر رفیقم مهربون بودم باهاش چون اون گفته بهم 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چی نمیزاره چه پررومگه دست اونه غیابی طلاق بگیر

میگ هرکاری کنی 

نمیزارمم

چون اشتباهی نکردممم ... 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

پس به کارش بیشتر فکر کن و حتما پیش مشاوره برو

میشه شما یکم راهنماییم کنید ... .من خیلی سرد و دور شدم ازش چطور میتونم برگردم ب قبل 

میدونم زمان نیازه اماااا نیخام بدونم چطور میشه

🥲🖤قضیش طولانیه .‌‌ همه چیو انداخته گردن رفیقش و .... و ۷ سال باهاش بودمممممم مث جشام اعتماد داشممم ...

عزیزم🥲🫂🫂🫂🫂 

حالا که نمیزاره بنظرم یه بار بهش فرصت بده چون حالا خودشو کشیده کنار فقط یکبار و هر‌چی شرط و شروط که فکر میکنی لازمه بزار چون تضمینی ب اینده نیست و تهدیدش کن. 

فقط بهش بگو تو خودتو بزار جای من جامون عوض شه تو میبخشی واقعا ببین در جواب چی میگه ، انتظار زیادیه ببخشی و مثل قبل باشی ولی خب جوری باید باشه که تکرار نکنه 

بایه بزرگتر حتما مشورت کن مثل پدر مادر اصلا مشاور 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

قضیش اینجوری بوده رفیقش ی وسیله ای میخاسته بده دست اکسش... چون خودش نمیخاسته بره تامزد منو کفته برو ...

پس خیانت ج.نسی فلان نبود

اگه واقعا همسرت پشیمونه و کردن نمی گیره ک کاری کرده

باهاش سرد باش کاملا دیدیش بگو برا اینکه مطمئن شم نسبتی باهم ندارین جلو روم به دختره یا دوستت زنگ بزن من باهاش حرف بزنم ببینم اونم صحبتای تورو تائید می کنه

اینطوری خیال خودتم راحت میشه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
میشه شما یکم راهنماییم کنید ... .من خیلی سرد و دور شدم ازش چطور میتونم برگردم ب قبل میدونم زمان نیاز ...

می‌دونی چی می‌خوام بگم

اینکه مواظب باش نه اینکه دوباره خطایی بکنه تو زندگیتون

اما اگر واقعا پشیمونه بهش فرصت بده با گذشت زمان و به مرور با دیدن مهربونیها و خوبی‌هایش دوباره تو دلت جا باز می‌کنه و عاشقش میشی

و حتی این موضوع می‌تونه یه آتو تو دستت باشه

عزیزم🥲🫂🫂🫂🫂 حالا که نمیزاره بنظرم یه بار بهش فرصت بده چون حالا خودشو کشیده کنار فقط یکبار و هر‌چ ...

🥲🖤می دونی خودم نمیدونم چجوری برگردم بهش 

چکار کنم دیگ حتی فکرشم نره سمت یکی دیگه .... 

می‌دونی چی می‌خوام بگماینکه مواظب باش نه اینکه دوباره خطایی بکنه تو زندگیتوناما اگر واقعا پشیمونه به ...

🥲🖤توروخدا دعااا کنید برام من قلبمممم هنوز درد میکنه .... 

خیلی درد میکنههههه اماااادوسش دارممممم هم ایندمه 

پس خیانت ج.نسی فلان نبوداگه واقعا همسرت پشیمونه و کردن نمی گیره ک کاری کردهباهاش سرد باش کاملا دیدیش ...

مثلا چ حرفی بزنه با دختره !چی بگع ؟

رفیقش با خودم حرف زده ... 

🥲🖤توروخدا دعااا کنید برام من قلبمممم هنوز درد میکنه .... خیلی درد میکنههههه اماااادوسش دارممممم هم ...

قربونت بشم تو این مسئله حتما با عقل و منطقت برو جلو و پیش مشاوره خیلی خوب برو مثل دکتر افروز

مثلا چ حرفی بزنه با دختره !چی بگع ؟رفیقش با خودم حرف زده ...

رفیقش حرفاشو تائید کرده؟

به دختره بگو من نامزد فلانیم اون روز به چه دلیل باهاش بیرون بودیو بعد پیام صمیمانه بهش دادین ببین چی میگه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
مثلا چ حرفی بزنه با دختره !چی بگع ؟رفیقش با خودم حرف زده ...

شاید واقعا خیانتی نبوده باشه

شما یه مدت محبتتو کم کن و سرد باش

قربونت بشم تو این مسئله حتما با عقل و منطقت برو جلو و پیش مشاوره خیلی خوب برو مثل دکتر افروز

انقدر داغوووونم ک هیچجوره نمیتونم تصمیم بگیرم .... چجوری میتونم باهاشون ارتباط بگیرم ؟