2777
2789
عنوان

چطور میشع بخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 93 پست
بنظرم خیلی طول میکشه تا بتونی فراموش کنی بمون ولی مثل قبلا باهاش رفتار نکن

دور میشه ازم .... !

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

الان نامزد هستید یا ازدواج کردید

نامزدیم

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منک نمیتونم ببخشم 

زخم خوب میشه ولی ردش میمونه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
واقعا جدا میشم و میرم دست خانواده رو میبوسم که مخالفتشون باعث شد زمان بیشتری بگذره و طرف ذاتشو نشون ...

🥲🖤🖤🖤

دور میشه ازم .... !

بشه دختر

خیانت کرده بعد تو میخوای ببخشیش 

حتی سردم برخورد نکنی ک ی وقت دور شع ازت؟؟؟

بشین ببین این ادم چجوری دوباره بهت اسیب بزنه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
منک نمیتونم ببخشم زخم خوب میشه ولی ردش میمونه

قبل تموم اینا حرف خودمم همین بود

بشه دخترخیانت کرده بعد تو میخوای ببخشیش حتی سردم برخورد نکنی ک ی وقت دور شع ازت؟؟؟بشین ببین این ادم ...

🥲دوسش دارممممم بخدااا با خودش همش بحث و دعوا داریمممممممم ولیییی طاقتتتتت ندارم تاکییییی سرد باشمممم ؟

الان یعنی با وجود خیانت کردنش دوستش داری ؟!

🥲خیلیییییییییییییییییییییی 

نامزدیم

تا نرفتی زیر یه سقف جدا شو

گفتی نمیتونم ولی اگه میتونی

حیفه واسه یه ادم خیانتکار بمونی و بسازی و عمرتو بریزی به پاش

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

🥲خیلیییییییییییییییییییییی

وای 🥲🥲🥲 

ولی اون دوسِت نداره که اگه داشت خیانت نمیکرد 

با این حال بازم دوستش داری ؟

ممکنه حتی دوباره اینکارم بکنه چون داری بهش فرصت میدی میبخشیش یا اینقد سرد رفتار کن و مثل قبلا نشو که خودش بره یا ببخشش و باهاش زندگی کن ولی باید تهدیدش کنی دفعه دیگه جدا میشم و مهریه ام رو میزارم اجرا یا هر چیز دیگه ای که واقعا بترسه 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

تا نرفتی زیر یه سقف جدا شوگفتی نمیتونم ولی اگه میتونیحیفه واسه یه ادم خیانتکار بمونی و بسازی و عمرتو ...

نمیزاره ... با اینک قبول داره خیانت کرده‌

🥲دوسش دارممممم بخدااا با خودش همش بحث و دعوا داریمممممممم ولیییی طاقتتتتت ندارم تاکییییی سرد باشممم ...

تا وقتی که همین ادم بفهمه چه غلطی کرده و بگه گو..ه خوردم

تا وقتی که التماستو کنه باهاش خوب شی

از الان کم بیاری دوباره خیانتا تکرار میشه دوباره هرز میپره و میگه نهایت دوروز قهر میکنه

خیانتش در چه حده

وای 🥲🥲🥲 ولی اون دوسِت نداره که اگه داشت خیانت نمیکرد با این حال بازم دوستش داری ؟ممکنه حتی دوباره ...

🥲🖤قضیش طولانیه .‌‌ 

همه چیو انداخته گردن رفیقش و .... 

و ۷ سال باهاش بودمممممم مث جشام اعتماد داشمممم ولی الان دارمممم نابود میشمممممممم