2777
2789
عنوان

شوهر خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 31 پست
همسر من از سر کار میاد دیگه بیرون نمیره بخوادم بره میگه آماده شو باهم بریم

چه سعادتی ازنظر منی که خودم بیرونیم خیلی خوشبختی قدر شوهرت بدون

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
بازم خوبه.کاشکی شوهرمن بادوستاش وقت میگذروند ولی به ماهم فکرمیکرد

باهاش صحبت کن قبول نکرد قهر کن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن تو مجردیش خیلی رفیق باز بود و تو دوران نامزدی خیلی ترس داشتم ولی الان عاقل شده میگه رفیق ب در ...

منم چن شب پیش بهش گفتم برو به دوستت سر بزن گفت ولم کن نمیرم مگه بیکارم میخوام بشینم خونه😵‍💫😵‍💫

عین باباشه .اونم هی بجا زنش بادوستاش وقت میگذرونه حتی بااینکه سنش بالاست.البته شوهرمن چنددرجه خفیف ت ...

خب دیگه، بدم تربیت شده، الگوی خوبی نداشته 

باید باهاش با آرامش حرف بزنی و بگی که اینکارش داره آسیب میزنه به رابطه تون 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اشتباه خودته تو هم بیرونی شو بگو با هم بریم بیرون یا با دخترت برو کم کم حالیش میشه

هرروز با دخترم بیرونم .فکرمیکنه کافیه برام درصورتیکه من دلم خانوادگی‌میخواد اینکه باهم سه تایی باشیم

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

جمعه ها باهم برید بیرون

بگو بچه دلش تفریح میخواد

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خب دیگه، بدم تربیت شده، الگوی خوبی نداشته باید باهاش با آرامش حرف بزنی و بگی که اینکارش داره آسیب می ...

هعی

اینقدرا گفتم.چه با خوشرویی چه یاغر زدن چه اروم‌چه دعوا.عوض نمیشه کسیکه یه اخلاقی داره

جمعه ها باهم برید بیرونبگو بچه دلش تفریح میخواد

من باید بگم؟یه پدرخودش باید بدونه بچه فقط به پول نیاز نداره به پوشک نیاز نداره.تفریح گردش میخواد

چند روزه خونس همش با بچه س یا بهش غذا میده یا میبرش بیرون یا باهاش بازی میکنه دیروز هم منو برد خرید ...

ای بابا هرکسی یه مدلیه چی بگم تعادل باید باشه

منم چن شب پیش بهش گفتم برو به دوستت سر بزن گفت ولم کن نمیرم مگه بیکارم میخوام بشینم خونه😵‍💫😵‍💫

حرف نشنیده شده ازشوهرمن😂

من باید بگم؟یه پدرخودش باید بدونه بچه فقط به پول نیاز نداره به پوشک نیاز نداره.تفریح گردش میخواد

خب حالا اون نمیفهمه تو بهش بگو

چقدر ناز داری😂  

من با اینکه تو هفته خیلی با دوستامم بازم آخر هفته به شوهرم میگم منو ببر بیرون😐😂

اینا خودشون همش بیرونن فک میکنن کافیه 

باید یکی بهشون بگه

ربطی به شعور هم نداره طفلکیا انقدر خسته میشن که از یادشون میره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چقدرخوب..شوهرمن یه دوست مجردی داره همش بااون میگرده اون دوستش هم دلقکه هی میخندونش وخوش میگذرونه واس ...

شوهر منم دوستاش میان مغازش ولی خب قبلنا یعنی محردی خیلی بیرون میرفتن عرق میخوردن الان خودش راضی نمیشه