2777
2789
عنوان

برگشت به اکس

126 بازدید | 16 پست

بچهااا بزارین از اول براتون تعریف کنم نظرتونو بگین.. من وقتی 15 سالم بود یه دوستپسر داشتم دانشجو بود یعنی اولین و آخرین دوسپرم بود. سه سال ازم بزرگتر بود بعد ما کمتر از یه ماه با هم آشنا شدیم و دوبار رفتیم بیرون و اینا یه شب فقط گفت بابت همه چی ممنونم و رفت.. دلیلم نیورد اصلا.من خیلییی دوسش داشتم ولی از خیرش گذشتم هیچی نگفتم. بعد یه مدت گذشت این پیام دادناش شروع شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی هر ماه میومد پیام میداد که حالت چطوره و اینا ولی حرفی از برگشتن نمیزد یا اگرم میزد در لفافه میگفت... خلاصه که دو سه سال گذشت پیام دادناش بیشتر شد.. وقتی باهاش صحبت کردم فهمیدم بعد من با چند نفر دیگه هم اوکی شده کات کرده

هی هر ماه میومد پیام میداد که حالت چطوره و اینا ولی حرفی از برگشتن نمیزد یا اگرم میزد در لفافه میگفت ...

خب مشخصه دیگه رفته دوراشو زده دیده هیچکدوم مثل تو ساده نبودن برگشته 

جوابشو نده دیگه اصلا

بعد خب منم این ناراحتیمو بروز دادم گفتم که بعد تو من با هیشکی اوکی نشدم تو چرا شدیو اینا گفت از تنهایی میترسیدم

حالا از این بگذریم ی بار برگشتم گفتم چرا بی خدافظی رفتی اول که گفت بخاطر رفتار خودت بود و هیچ تلاشی برا رابطمون نمیکردی و اینا 

بعد میگفت همش دعوا میکردی و دوست نداشتم زیاد باهات وقت بگذرونم و اینا.. بعدشم گفت خدافظی نکردم چون میخواستم برگردم