نه اتفاقا منم خوردم شادنمیکنه برعکس نسبت به اتفاقات خوب وبی خیالت میکنه نه به شادی اهمیت میدی نه غصه
اگرسرترالین روواسه افسردگی گرفتی موردمناسبی نیست من برای فوبیاوترس واضطراب میخوردم خوب بودولی نسبت به همه چیزبی تفاوتم کرده بودعوضش کردم گذاشتم کنار یک ماه به تدریج کمش کردم بعدکه اثرش ازبدنم رفت دکتربهم فلوکستین دادفلوکستین روکه میخوری همون روزای اول احساس میکنی انرژیت زیادشده من برای اینکه عوارضش رویهونشون نده اذیت نشم اول شربتش روگرفتم هر۵میل ۲۰میلی گرم بود۲/۵میل ۱۰میلی گرم بود من اومدم یه هفته نصفه ۲/۵میل خوردم یعنی ۵میلی گرم بعدازهفته ی دوم ۲/۵میل خوردم تادوهفته ودیدم اوکی شدم باهمون ۲/۵میل زیادش نکردم همون ۲/۵روکه میشه دوز۱۰ادامه دادم تادوماه ونیم خوردم هم جلوی اشتهام روگرفت هم پرانرژیم میکردولی بعضیا میگن بابالابردن دوزحالشون بدمیشه مثلا استرس وپریشونی ولرزش دست میگیرن منم وقتی دیدم با۱۰ اوکیم ۲۰نخوردم راستی فلوکستین ۱۰کپسولشم هست کاراییش ضدافسردگی ووسواس فکری واضطراب اجتماعی هستش ببین دکترت عوض میکنه اینومصرف کنی دخترخالمم بعدامتحان کلی قرص بهش اس سیتالوپرام ساخت
منم دوباره بایدشروع کنم فلوکستین بخورم منتظرفرصتم برم دکتربرام بنویسه بخاطرسقط خیلی کم انرژی وبی حوصله شدم نمیدونم بخاطرخونریزی که طولانی شده وقطع نمیشه یاهورمونام بهم ریخته