2777
2789

انقد سختی به جونم دادن دستام میلرزه،من یک دختر اما چقدر ضربه خوردم از خانوادم ،پدرم رفتارایی که باهام کرد،خیلی زجرم داد،رفته بودیم مسافرت سر چیز بیخود جوری کتکم زد من خیلی ببخشید خودمو خیس کردم از ترس،اون موقع ی دختر ۱۶ساله بودم ،دلم خیلی برای خودم میسوزه،هیچ وقت نپرسیدن حالت چطوره,انقدر تو سری بهم میزدن اون موثع که خواستگار نداری و من از ترس و غصه دعا میخوندم برام کسی بیاد اینا انقد اذیتم نکنن،نزاشن‌دانشگاه برم جایی،همه چیزمو درونم کشتن،هیچی از زندگیم قشنگ نبود،ماذرم راه به راه از خونه منو مینداخت بیرون و مریضی اعصاب وروان داره و منو‌همسایه ها میاوردن خونه،میرفتم تو حیاط درس بخونم منو مینداخت بیرون،تا چیزی میشد میگفت حق نداری غذای خونه ما و بخوری،دلم شکسته که هیچ له شدس مثل یک طوله سگ که رفته زیر ماشین ،خدایا به دلم آرامش بده،خیلی خستم،خیلی،چقدز تحقیر شدم و شکست خوردم ،چقدر اذیت شدم،خدایااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حرفه ای مهارتی یاد بگیر که بتونی خودت مستقل بشی از نظر مالی خیلی سخته که خانواده مخصوصا پدر حامی ...

اره عزیزم اما من ازدواج کردم اما هنوز رفتاراشون اذیتم میکنه

اره عزیزم اما من ازدواج کردم اما هنوز رفتاراشون اذیتم میکنه

سعی کن اجازه ندی که رفتار دیگران زندگیت رو تحت تاثیر قرار بده امیدوارم زندگی خیلی خوبی همراه همسرت داشته باشی 🙏🏻

همسرت چطوره خواهر؟

چطور  اشنا شدید؟

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ