2777
2789
عنوان

ادم حسودیم؟

397 بازدید | 19 پست

بچه ها من نمیخام به یه خونواده فکر کنم اما همش تو ذهنمن هرکاری میکنن برام مهمه ینی اعصابم خورد میشه همش ب خودم میگم تو زندگیت چی کم داری ب اونا میفکری شب و روز تو فکرمن

خیلی طبیعیه... این نشون دهنده اینه شما از قدرت فکر برخورداری....

پنهون کردن حسادت فقط پاک کردن صورت مساله است....

ما در مقابل حس حسادتمون فقط میتونیم تلاش کنیم بزای رسیدن به چیزی که اونا دارن

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حسود نیستی  دغدغه نداری

چرا خیلی هم هست.اما اینا همش تو فکرمن نمیدونم چرا شاید چون اونا بچه دارن ولی من نمیخام بخاطراونا بچه دار شم میخام وقتش مناسب باشه

خیلی طبیعیه... این نشون دهنده اینه شما از قدرت فکر برخورداری.... پنهون کردن حسادت فقط پاک کردن صورت ...

فقط اونا بچه دارن ولی دلم نمیخاد بچه بیارم وقتی الان مناسب نیس

چيزي تواون خانواده هست كه شما روياشو توي ذهنت داشتي  يا داري

شايد الان تو زندگيت نداريش

بگرد پيداش كن

با خودت حساب و كتاب كن

دلتو اروم كن

بيخيالشون ميشي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
فقط اونا بچه دارن ولی دلم نمیخاد بچه بیارم وقتی الان مناسب نیس

زندگی بقیه از بیرون خیلی قشنگه.بری توش می فهمی زندگی خودت فوق العاده اس

میدونم😔

ان شاالله ب خواسته دلت برسي  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من واقعا ادم حسودی نیستم اما اطرافیان دارن جوری رفتار میکنن که من حسود هستم واین  حس رو بهم منتقل میکن واقعا الان موندم که حسودم یا خیر .....همه یه کلام میگن من به جاری ام حسادت میکنم!!به نظرتون راه کارچیه؟؟؟؟

چرا خیلی هم هست.اما اینا همش تو فکرمن نمیدونم چرا شاید چون اونا بچه دارن ولی من نمیخام بخاطراونا بچه ...

وا چرا ب خاطر اونا 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
خواسته ی دلم بچس اما واقعا الان موقعیتشو نداریم .ممنون از دعات عزیزم

توی معقوله ی بچه همیشه بذار مغزت به قلبت بچربه

يسري چيزا بده، ولي طبيعيه

نميشه ازشون فرار كرد

بهرحال انسانيم،احساس داريم

خواه و ناخواه درگير محيطو اطرافيان ميشيم

من خودم تا شش سال پيش اوضاع زندگيم از بقيه بهتر بود

تو اين شش سال زندگيم كامل فلج شده

به هر دري زدم، بسته بوده

هرچي ك تو ذهنم بوده و ارزوشوداشتم، نشد كه نشد

هيچ كدوم از برنامه هاي زندگيم ب ميل و برنامم پيش نرفت

الان خيلي افسرده و دلمرده شدم

خب اين حسم طبيعي، نميشه سرزنشم كرد

ولي بايد تلاش كنم بهم غالب نشه

چون در اون صورت باز هم من ضربه ميخورم