2777
2789
عنوان

سبک زندگی مذهبی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 114 پست
من نمیتونم بگم دیگه سر نمیکنم حداقل تا وقتی خونه بابامم بهش فکرم نمیکنم لباسام همیشه خوب و آراسته ست ...

ببین شاید الان ازین حرف من بدت بیاد، ولی وقتی به سن من برسی(۳۵ سال) میفهمی که هیچی ارزش برداشتن چادر رو نداره

حالا ادم‌میتونه با پسرها جدی حرف بزنه 

شوخی رو ببره توی جمع دخترها

اتفاقا برای ادم احترام قائل میشن اینطوری

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی شنیدم افرادی که برای تفریح و دورهمی بدون هیچ اعتقادی مثلا چنتا دوست دانشجو رفتن راهیان نور و ...

راستش منم زمان دانشجویی ام همینطوری با بچه ها از طرف دانشگاه رفتیم راهیان نور. 

بعد اونجا دیدم از یه شهیدی خیلی تعریف می کردند. 

وقتی برگشتم خونه مون رفتم سر مزارشون که داخل شهرمون هست. 

اسم شهید، ابراهیم هادی بود. 

اون موقعی که رفتم سر مزارشون، مبتلا به چندین گناه کبیره بودم و اصلا قصد نداشتم اونها رو ترک کنم و بد بودن شون رو جدی نمی گرفتم. 

بعد نمیدونم چی شد که دوباره فردا شبش هم رفتم سر همون مزار، یعنی کلا دو بار. 

بعدش از همون موقع نمیدونم چی شد که به سرعت، همه ی اون گناهان کبیره رو ترک کردم و اصلا حاضر نیستم انجام بدم. 

فقط به اون شهید گفتم شنیدم تو به همه خیلی کمک می کردی همیشه. 

به نظرتون تغییراتم ربط داره به اون شهید یا نه؟ 

چی شد که حست عوض شد؟ من احساس میکنم چادر یه بار سنگینی رو دوش آدم میزاره که آدم باید رفتاراش خیلی سن ...

چقدر تو منییییی

البته من به جز این چون همه به چادریا از دید بسیجی و کسی که خیلی نتعهد به ایناس نگاه میکنن هم بدم میاد برای همین زده شدم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

تو جمع دخترا که خیلی راحت ترم فکر نکنی با دخترا سنگینم جلو پسرا میخوام جلب توجه کنم .... خب نمیشه ما ...

نه بابا میدونم 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

راستش منم زمان دانشجویی ام همینطوری با بچه ها از طرف دانشگاه رفتیم راهیان نور. بعد اونجا دیدم از یه ...

من همچین حسی بهم دست داد🥲

پشت همه ی اینا خداست البته اونا واسطه ان

ببین شاید الان ازین حرف من بدت بیاد، ولی وقتی به سن من برسی(۳۵ سال) میفهمی که هیچی ارزش برداشتن چادر ...

خب تا ۳۵ که خیلیه 

نمیتونم بخاطر اینکه ممکنه بعد ۳۵ یه حسی داشته باشم ممکنه هم نداشته باشم ۱۵ سالو تحمل کنم 

پسرا هم احترامم نگه میدارن در اون حدم که فکر کنی جلو اونا مسخره بازی در نمیارم 

تو علوم پزشکی هم کلا دختر و پسر راحت ترن باهم انگار 

دنبال چی میگردی؟

چقدر تو منیییییالبته من به جز این چون همه به چادریا از دید بسیجی و کسی که خیلی نتعهد به ایناس نگاه م ...

من تا حالا تو عمرم عضو بسیح نبودم 

امستل رفتم عضو بسیج دانشگاه شدم ولی میدونم اینم برای کاری نکردنه 

تو رشته ت چیه؟ 

دنبال چی میگردی؟

خب تا ۳۵ که خیلیه نمیتونم بخاطر اینکه ممکنه بعد ۳۵ یه حسی داشته باشم ممکنه هم نداشته باشم ۱۵ سالو تح ...

میفهمم تحملش برات سخته 

اگر واقعا رفتار عادی ای داری به نظرم ضربه ای به چادر نمیزنی 

مگر اینکه واقعا خودت دوست نداشته باشی سرت کنی 

راستش فکر میکنم مشکلت درواقع حدی تر ازین حرفهاست

وادار به کاری شدی که دلیل اش رو نمیدونی

اگر مثلا دلیلش قانعت کنه ممکنه حست عوض بشه؟

خیلی حسه خوبی داشت تاپیکت 

یاده قبلا خودم افتادم یه تایمی خیلی ادم مذهبی و متقاعدی بودم 

الان یادم افتاد کتاب زندگی نامه شهدا رو میخوندم خیلی قشنگ بودن حتی چند تا کتاب و خریدم بخونم که دیگه کمی از عقایدم دور شدم 

که بیشترش بخاطر وضعیت کشور بود 

الانم دلم میخاد به اون ورژنم برگردم ولی نمیشه دیگه 

دیگه مثل قبلا تلاشم نمیکنم برای درست شدنم

خیلی حسه خوبی داشت تاپیکت یاده قبلا خودم افتادم یه تایمی خیلی ادم مذهبی و متقاعدی بودم الان یادم افت ...

قربونت 

ممنون 

چه جالب 

منم چند وقته به سمت کتاب شهدا کشیده شدم.الان ۶ تا کتاب شهدا گرفتم از کتابخونه 

از ته دلم دعا میکنم به مسیرت برگردی❤️

من تا حالا تو عمرم عضو بسیح نبودم امستل رفتم عضو بسیج دانشگاه شدم ولی میدونم اینم برای کاری نکردنه ت ...

من اینکه مردم دیدشون اینه ناراحتم میکنه 

اینکه یکی که پوشش نداره به من بد نگاه میکنه و فکر میکنه دشمنشم ناراحتم میکنه یا اینکه همه فکر میکنن چون چادریم بسیجیم اذیتم میکنه برای همین زده شدم یکی دیگه از دلیلاشم گیر دادنه مامانم بود 

تجربی هستم

نمیدونم وقت تحقیق و اینا هم ندارم درسام سنگینه و واقعیتش تا وقتی خونع بابام هستم بهتره همینطوری که ا ...

چند سالته؟ 

خب تابستون که نزدیکه درست تموم شد میتونی که

بعد هم اعتقادات اونارو قبول داری هم میگی ذهنیتت ازشون دوره؟ 

چطور

؟؟ 

میفهمم تحملش برات سخته اگر واقعا رفتار عادی ای داری به نظرم ضربه ای به چادر نمیزنی مگر اینکه واقعا خ ...

بزار رک و راست بگم دلیلش چیه 

رفتارمم عادیه 

مشکلش دقیقا بابامه 

خیلی بدبینه و کاری کرده از این زده شم 

میدونم دین بد نیست ولی به اسم دین و مذهب دارن محدودم میکنن 

از نظر دینی اینکه من گوشم چند تا سوراخ داشته باشه هیچ ایرادی نداره ولی از نظر بابام چرا 

از نظر دین اینکه لباس من حجاب کامل داشته باشه ولی قدش خیلی بلند نباشه ایراد نداره مخصوصا که چادر سرمه ولی از نظر بابام چرا 

از نظر دین اینکه من شب ساعت ۱۱ به نماینده کلاس که آقا هست پیام بدم که ساعت کلاس رو هماهنگ کنم برای فردا ایراد نداره ولی از نظر بابام چرا 

تازه بابام میگه نباید کلا نیشم باز باشه که دندونام همش پیدا باشه باید با لبخند جواب بدم ولی من نیشم کاملا بازع 

دنبال چی میگردی؟