2821
2789
عنوان

مادرم

45 بازدید | 3 پست

چرا هر موقعه درمورد یه موضوعی باهاش حرف میزنم اول باهام بحث می کنه و دعوا می کنه بعد که بهش میگم نمی تونم این کار را انجام بدم و ازش کمک می خوام میگه نمی تونم کمکت کنم میگم پس من چی کار کنم میگه نمی دونم خودت باید یه کاری کنی 

باز یه مدت دیگه یا چند ماه دیگه اون همون بحث پیش میاد از من میخواد که اون کار ی که به خدا اصلا نمیتونم انجام بدم را براش انجام بدم خواهرم که میاد با من صحبت می کنه میگه تو انجام بده اون کار را توکل به خدا آن شاالله که می تونی 

آخه شما بگین تو کاری که قبلا شکست خوردم بلد نیستم چه جوری خدا میخواد کمک کنه خدا کی به من کمک کرده که دومیش باشه 

تا ندونیم چه کاریه چطور راهنمایی کنیم

حالا اون کار هیچی چرا وقتی داخل مشکلات گیر می کنم نه تنها خانوادم حتی فامیل ها و عمه ام و خاله هام من را با امام حسین مقایسه می کنن میگن که امام حسین خیلی سختی کشید امام حسین کجا من کجا اون خدا و فرشتگان جن و انس با او بودند حالا من چی من عرضه ندارم نمیتونم خدا باید به اندازه ظرفیت هر کس بهش بدبختی بده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا اون کار هیچی چرا وقتی داخل مشکلات گیر می کنم نه تنها خانوادم حتی فامیل ها و عمه ام و خاله هام م ...

گاهی اتفاقاتی میفته تا ما رو قوی تر کنه 

ایمان داشته باش که بعد از هر سختی ، آسونیه

2823
2791
2779
2792