2777
2789
عنوان

تغذیه روی قد بچه تاثیر داره🤔🤔🤔

129 بازدید | 11 پست

من خودم تو بچگی فقط شیر و گوشت گوسفندی میخوردم😐😐

درحدی اگر نبود گریه میکردم😐😂

هرروز باید گوشت میخوردم هرشبم باید شیر میخوردم

بااینکه حساسیت داشتم به لبنیات گلو درد دل درد میگیرم زیادم بخورم بیمارستانی میشم صورتم ورم میکنه

ولی باید هرشب شیر میخوردم ولی شیر محلی پدربزرگم گاو و گوساله داشت

تااینکه سرطان خون گرفتم ۹ماه فقط سرم میزدن بهم غذا اصلا نخوردم یادم میاد فقط فقط گریه میکردم برا گوشت🤦‍♀️😂خیلی سخت بودا واسه کسی جز گوشت هیچی نمیخورد بچم بودم عقلم نمیرسید که خوب نیست

دکتر لبنیات و برام قطع کرده بود میمیردم برا یه نصف لیوان شیر

ولی دکتر صدبار به مامان بابام میگفت یه علت اینکه زیر عملا دووم میاورد تغذیشه همش اینو تکرار میکرد من براساس سرطان مشکل دیگه ایم برام پیش اومده بود

وقتی مرخص شدم دکترگفته بود ۳ماه فقط مایعات بخورم سوپم باید میکس باشه نخوردم هرکاری کردن نخوردن تا پدربزرگم برام کباب درست کرد😂😂😂

الانم نتیجش شد اینکه جای بخیه عملم خیلییی بد شده نباید بهش فشار میومد با لیزرم نمیره ضخیم شده

ولی نمیدونم برا تغذیم بود یا هرچی الان از همه ی دخترایه فامیل هم پدری هم مادری بزرگترم استخون بندی محکمی دارم نمیدونم تاثیر داشته یا نه

قدم ۱۷۳ولی همه فکر میکنن بیشترم

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه بگو پدر مادر پدر بزرگ مادربزرگ کلا تو فامیلتون قداشون چطوره؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اول از همه بگو پدر مادر پدر بزرگ مادربزرگ کلا تو فامیلتون قداشون چطوره؟

متوسطن مادربزرگم خیلی کوتاهه قدش۱۵۰هم نمیشه

مامانم ۱۶۰ایناست فقط داداشم بلنده که اونم گوشت زیاد مصرف میکنه.من الان نهایت ماهی یبار میلم‌نمیکشه دیگه

💍♥️

2790
2778
2791
2779
2792