2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
اون پریود نشده شاید کیست داشته باید میرفت دکتر..من ۲۰

پریود نشدنا کیسته پریود شدنا دردای وحشتناک یه هفته مونده پریودیت گرمی بخور حوله داغ کن برار رو شکمت خب بیشتر دراز بکش اب سردم نخور

نصف کردم کنارش گلومو زخمی میکنه

ای بابا بخور دیگه برا خودته😩👊

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود نشدنا کیسته پریود شدنا دردای وحشتناک یه هفته مونده پریودیت گرمی بخور حوله داغ کن برار رو شکمت ...

اینبار اصلا علائمی نداشتم همیشه شکمم و پشتم درد میکرد سینه هام حساس میشد اینبار صبح بیدار شدم دیدم خون ریزی دارم اصلا شوکه شدم چون خیلی درد میکشم قبلش اینبار هیچی نبود

ولیدالان که پریود شدم دیدم وحشتناک خون ریزی دارمممممم

الانم اندازه یه دنیا تشنم شده با آب بدتر میشه تشنگیم 

چایی آورد مامانم که بخورم

اذیت میشه خب من پریود شم از درد بمیرم یه فرص نمیخورم اویشن و اینا خوبه

میدونم خب من راه دیگه ندارم قرص برای خودم کمک میکنه گفتم بگم.

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

قرص آهن بخورمنم اینجورمیشم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اینبار اصلا علائمی نداشتم همیشه شکمم و پشتم درد میکرد سینه هام حساس میشد اینبار صبح بیدار شدم دیدم خ ...

نوش جان خودم نصف شبا بیشتر پریود میشم قبلشم لکه بینی دارم ببینم میخوام امشب پریود شم موقع خواب دو لیوان دمنوش میخورم صبح بیدار شم تا شب ۴ لیوان میخورم نمیدونم چرا نمیترکم