2777
2789
عنوان

مادر عجیببببب

123 بازدید | 5 پست

دیروز رفته بودم مادرمو برده بودم اندوسکوپی کلونوسکوپی

یک زن و مرد شصت ساله حدودا پسر حدودا ۳۵ چهل سالشونو اورده بودن

پسره دکترا داشت دانشگاه درس میداد زن و بچه داشت بعد پدر مادرش امده بودن باهاش اصلا برگام ریخته بود مگه میشه مرد اینقدر وابسته بخدا من بیست سالم بود رفتم ازمایشگاه تنها زیاد خون گرفت غش کردم به کسی هم نگفتم اصلا انتظار از کسی نداشتم 

مادرش نمیدونید چیکار میکرد چفدر دعا کرد چقدر دلشوره داشت

کل زندگیشونم برام تعریف کرد مغزمو خورد یعنی الان اسم دختراش و نوه هاشو میدونم  

خیلی ادمهای عجیبی پیدا میشن

اها تازه عروسه زنگ زد  چی شد نیومد اومد چرا درست نمیگن کی نیاد بیرون

بخدا من اگر از اینکارا بکنم و مادرشوهری که سنی ازش گذشته بخاطر کار شوهرم بازخواست کنم

البته مادرشوهره هم اعتقاد داشت از چشم شور عروسش پسرش اینطوری شده البته گفت پسرم گفته بهم فلانی گفته تو بدنت از من خیلی قویتره فرداش من مریض شدم 

گفتم تو دلم خاک بر سر بچه ننه ت مرد 

تسلیت میگم به اون عروس بابت انتخاب همچین مردی 🙌

مرد قشنگ از اینا بوده که تو همه مسائل میگن: هرچی ننم بگه😑

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بعضی از مادرها خیلی بیش از حد وابسته هستند به پسر و این خیلی بده، راستش من به دخترم خیلی وابستم دوازده سالشه ها یه آمپول میخواد بزنه من غش میکنم، ولی برا پسرم نه، چون باید یاد بگیره روی پای خودش باسته و مستقل بشه تو جامعه، مادرها پسرشون رو باید مستقل بار بیارند تا همسر آیندش بجای فوش به مادرشوهر پدرشوهر، دعا کنه خانواده ی همسرش رو 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی از مادرها خیلی بیش از حد وابسته هستند به پسر و این خیلی بده، راستش من به دخترم خیلی وابستم دواز ...

فکر نکنم عروسه خیلی مشکل داشت چون احساس کزدم پسره و مادره ذاتشون بد نیست ولی فوق وابسته و بچه ننه 

گفت اونیکی نوه مونو هم (نوه دختری) چند شب پیش مریض بوده زنگ زدیم بردیم دکتر 

یعنی اصلا من موندم که چه وضعیه چقدر سرویس میدید به بچه هاتونم

دختر کوچکشم طلاق گرفته بود خونه و ماشین مستقل ماشینشو خراب کرده بود داده بود دست باباش درست کنه

تو واقعا متوجه نشدی قصد من کمک بود؟ من قصدم از اینکه گفتم مجازی ویزیت میکنن این بوداگه راهنمایی خواستی اسم و شماره دکتر مادرمو بدم گفتم یهویی نگم چون کاربرا خوششون نمیاد وتبلیغ میشه.میخواستم  اگه دلت خواست خصوصی بهت پیام بدم که دیگه با این ادبیاتت متوجه شدم کلا کار اشتباهی کردم خیلی از دستت ناراحت شدم و بدون من یه دل شکسته هستم که قصدم خیر بود و میخواستم کمکی کرده باشم. شاید چون بچم گوشی رو میخواست عجولانه متنو نوشتم و تو بد منظورمو گرفتی.مطمعن باش به تو هیچ وقت پیام نمیدم و ریپلی نمیکنم خیالت راحت. .مجبورشدم اینجا بنویسم چون اون تایپیکتو قفل کردی وقت نکردم جوابتو بدم.خدانگهدار