2777
2789
عنوان

حستون چیه 🙂

31 بازدید | 0 پست

تازگیا با یکی از دخترای شیمی محض آشنا شدم خودم شیمی کاربردی ام هم ترمی هم هستیم 

بعد فهمیدم خیلی بزرگتره ۲۲ سالشه پوشش خوبه مانتوییه منم چادری ام سرم پایینه میرم و میام اروم و بی سر و صدا فقط کسی تو مجازی سوال درسی چیزی بپرسه تو گروه ج میدم وگرنه حضوری خجالتی ام . حالا یه بار یه سوال درسی پرسیدم از دوستم گفت برات میگم یکم دیگه با یکی دعوام شده گفتم کی !!؟ گفت فلانی ( همون پسره که تاپیکهای قبل گفته بودم ) دوستم رفته بوده یه سوال پرسیده بوده که فلان چیزو داری بفرستی برام ؟ از همین پسره بعد گفته بوده که نه ندارم اینم گفته بوده اوکی بعد پسره گفته بوده فارسی را پاس بدار چرا میگی اوکی و ... 😐🤣 سر این دعواشون شده بوده و پسره گفته بود وقتمو نگیر دو شبه وقتمو گرفتی . اسکریناشون هم خوندما . حالا چرا این پسره حرص دوستمو در می‌آورده؟ چون تو گروهی که داشتیم یا حالا حضوری ، دوستم خیلی تیکه میپرونه و یه جورایی توهین میکنه به پسرا . اینم خوشش نیومده خب هر کی باشه بالاخره بین این همه آدم و بچه ها کلاس به غرورش برمیخوره . هر چی هم میگیم زشته بابا نکن گوش نمیده که . من و یکی دیگه از دوستام یه سوال داشتیم هر چی از دخترا میپرسیدیم بلد نبودن از روی ناچاری رفتم از همین پسره پرسیدم خیلی درسش خوبه .  دقیقا همون موقعی که دعوا شده بوده با دختره شیمی محضه . رفتم پرسیدم چون فرداش امتحان داشتیم  . گفتم سلام شرمنده مزاحم میشم ممنون میشم فلان چیزو توضیح بدید برام و ...

بعد گفت چ حرفیه شما مراحمید بعد فرستاد برام . گفت حداقل تا نیم ساعت دیگه براتون میفرستم توضیحشو . دارم میرم شهرمون توی ترمینالم تا خونه راه زیاده ( چرا اینو باید بگه ؟! دو سه باره میگه بهم کجاس و چیکار میکنه 😑🤣 ) اینو که گفت گفتم عه پس ببخشید مزاحم شدم گفت ن نفرماییددد بعد رفت و یه ساعت دیگه اومد گفت سلام خوبین ببخشید دیر شد و با وویس سوالمو توضیح داد و هی بازم معذرت خواهی می‌کرد واسه دیر شدن . وویسم که می‌خواست بگیره ها کلی طول کشید تا ۳۰ ثانیه وویس بگیره هی پاک میکرد دوباره می‌گرفت چنددد بار اینکارو کرد . بعد منم حس کردم میلرزه صداش . در حالی که تو کلاس اصلاااا اینطوری نیس خودشیفته و پر ادعا 🤣🤣 یکی از دوستامم که جریانو میدونه گفت اره میلرزه صداش

بعدم که گفتم اوکیه متوجه شدم و تشکر کردم گفت هر سوالی داشتید من کامل در خدمتم ( نگفت نگو اوکیه فارسی را پاس بدار ) 🤣🤣 بعدم گفت شما تمرکزتونو بذارید روی دستور کار گفتم بله درسته ممنونم گفت سوالی داشتید دریغ نکنید راحت باشید 😂😂

راستی هر کی رو دیدم این پسره باهاشون اینطوری حرف نمیزنه ها همه دوم شخص ولی منو یه جور دیگه کلاااا متفاوت حرف میزنه 

هیچی دیگه . نظرتون چیه ؟