2777
2789

حتما از دارو و شیاف استفاده کن، دوره درمانشم کامل کن ، خوب میشه

۲۰ روز تا یکماه باید هرشب شیاف استفاده کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
حتما از دارو و شیاف استفاده کن، دوره درمانشم کامل کن ، خوب میشه۲۰ روز تا یکماه باید هرشب شیاف استفاد ...

شیاف چی من روم نمیشه برم دکتر...

الان همزمان با خروج معذرت میخوام مدفوع خون میاد ‌...

نمیدونم چه گورم رو بکنم 😭😭

❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف چی من روم نمیشه برم دکتر...الان همزمان با خروج معذرت میخوام مدفوع خون میاد ‌...نمیدونم چه گورم ...

اگه یبوست داری حتما درمانش کن، زخم ها هم با دارو خوب میشن

توالت ایرانی خیلی بده و همورویید و شقاق رو بدتر میکنه، حتما فرنگی استفاده کن

جای سفت نشین ، فشار روی پشتت نباشه

منم دقیقا مثل خودتم، یکی باید یبوست نداشته باشی که زخم نکنه، حتما هم شیاف انتی همورویید و انتی فیشر استفاده کنی

پماد رکتول برای زخم خیلی خوبه، و برای جمع کردن گوشت اضافه ها انتی همورویید خوبه

پماد انتی فیشر باریج هم خوبه

اگه مطمئنی هموروییده و زخمت برای شقاقه داروهاشو از داروخونه بگیر یکماه استفاده کن اگه خوب نشدی برو دکتر

درمورد علائمت با چت جی بی تی حرف بزن خیلی کمکت میکنه، هم برا رفع یبوست هم شقاق راهکار میده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
شیاف چی من روم نمیشه برم دکتر...الان همزمان با خروج معذرت میخوام مدفوع خون میاد ‌...نمیدونم چه گورم ...

استرس نداشته باش عزیزم ، یه مدت مراعات کنی خوب میشی

فقط هیچوقت نباید بزاری یبوست بشی و غذاتو سالم بخوری، اب زیاد بخوری

خود استرس یبوست میاره

اگه دکتر نمیری حتما با چت جی بی تی حرف بزن

chatgpt.com

عزیزم از داروخانه کپسول رو همورین بگیر تا وقتی خوب بشی ادانه بده بخور کنارش اصلاح مزاجم داشته باش سریع خوب میشی