2777
2789
عنوان

مشورت نیاز

169 بازدید | 44 پست

سلام دوستان

توی یه مورد میخواستم ازتون مشورت بگیرم و نظرتونو به عنوان عروس ،خواهرش شوهر یا... بدونم

درباره داداشم و دوست دخترش 

اینکه میگم دوست دخترش به ظاهر کاملا جدیه و قراره باهم ازدواج کنند

من ۱۹ سالمه 

دوست دخترش هفت ماه از من کوچکتره و داداشم ۶سال از من بزرگتره

دوساله باهم دوستن و من از ابتدا میدونستم و خوشحال بودم حس خوبی ازشون داشتم و کاملا و شدیدا درک نمیکردم که چرا راجب خواهر شوهر و عروس بد گفته میشه و اعتقاد داشتم میتونن باهم خوب باشن

حالا...

بیدارین ادامشو بگم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یک هفتس که من دیگه واقعا حس خوبی ندارم و از اینجایی شروع شد که داداشم پس من اونو با من مقایسه می‌کنه و پیش اون منو با اون و خب حس میکنم این احسای بدی که گرفتم رو داداشم هم به من هم به اون منتقل کرده

علاوه بر اون دخترخ فقط زمانی به من زنگ و پیام میده که بخواد مچ داداشمو بگیره یا اون جواب نداده به من زنگ میزنه 

یبار داداشم نگفته بود رفته بیرون و گفته بوده بهش خونم

که...

و به من پیام داد و به دروغ گفت که سلام چطوری خوبی عزیزم و چه خبر و فلان که جوابشو دادم بعد به دروغ گفت که اره داداشت جواب نمیده میخواستم ببینم کجاست

منم از رو سادگی گفتم بیرونه تازه رفته نگران نباش احتمالا صدای ضبط نذاشته زنگ گوشیشو بشنوه

بعد داداشم اومد خونه و با توپ پر که چرا گفتی بهش من گفته بودم خونم چرا با من هماهنگ نکردی 

اونجا من دیگه واقعا عصبی شدم و گفتم اصلا به من ربطی نداشته که پیام داده و دروغ به من گفته من از روی صداقت بهش گفتم و بهش بگم دیگه به من نه زنگ بزنه نه پیام بده

که اینو بهش نگفت ولی فرداش که داداشم گوشیش خاموش بود و زنگ زد به من دیگه جوابشو ندادم 

ولی داداشم که باهاش صحبت میکنه هعی گوشیو میگیره سمتم که باهاش حرف بزنم

درصورتی که اگه بینمونم خراب بشه یکی از مقصراش خوده داداشمه چون این حس مقایسه و بدی که هست خس میکنم دو طرفست

و به من پیام داد و به دروغ گفت که سلام چطوری خوبی عزیزم و چه خبر و فلان که جوابشو دادم بعد به دروغ گ ...

منو اول بلایک 

دوم اینکه فکرنکن که همیشه بدی ازطرف خواهرشوهره و شما فرشته ایی 

نه 

همون حس بدی که گرفتی یعنی اینکه بدی تو شما هم هست نه فقط اون 

منو اول بلایک دوم اینکه فکرنکن که همیشه بدی ازطرف خواهرشوهره و شما فرشته ایی نه همون حس بدی که گرفتی ...

من منکر نیستم ممکنه منم اشتباهاتی داشته باشم یعنی قطعا داشتم توی برخوردم ولی از اول اعتقاد داشتم میتونیم شبیه خواهرم نه ولی دوتا دوست باشیم و از روی اجبار و تعارف باهم حرف نزنیم میدونی

منو اول بلایک دوم اینکه فکرنکن که همیشه بدی ازطرف خواهرشوهره و شما فرشته ایی نه همون حس بدی که گرفتی ...

مشاور حامی خواهرشوهر😒😒

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

من منکر نیستم ممکنه منم اشتباهاتی داشته باشم یعنی قطعا داشتم توی برخوردم ولی از اول اعتقاد داشتم میت ...

اره میغهمم چی میگی ولی این یه رابطه خراب دوطرفه اس و هرطرفم با دلیل محکم میگه حق با منه