2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

90 بازدید | 18 پست

ماجرا از این قراره که روز چهارشنبه همایشی مربوط به کنکور و...  بود که من شرکت کردم بعدش وسطای جلسه استادی که داشت حرف میزد سوالی پرسید و گفت که تا حالا شده دانش آموزی چهار هفته پشت سر هم ساعت مطالعه ثابت و بالایی داشته باشه منم دستم رو بالا بردم خواست که معرفی کنم و اسم و فامیلم رو بگم و رشته و دانشگاه مورد علاقمو و...  بعدش توی اون جلسه یه سری دانش آموزایی که ما سه سال متوسطه اولمون با هم بودیم بودن ولی مدرسه هامون فرق میکنه اما خب از اون روز احساس سنگینی میکنم و اینکه چشم بقیه توی زندگیم تاثیر بذاره 

من متوجه نشدم چرا 

ینی خنگم؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

به خاطر اینکه من آدمی نیستم که اگه قراره کاری انجام بدم یا هر هدفی دارم نمیام پیش بقیه جار بزنم و از طرفی هم توی شهر کوچیکی زندگی میکنم که اکثرا حسودن و احساس میکنم از شدت حسودی دارن میترکن 

و میگن که نباید هدفاتو پیش کسی بگی چون احتمال رسیدن بهشون کم میشه نمیدونم این درسته یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم شاید من بد توضیح دادم کدوم قسمتش رو دوباره بگم؟

کلا متوجه نسدم😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ایراد نداره الان خلاصه ترش رو میگم

😘❤

کلا متوجه نسدم😅

روز چهارشنبه همایشی بود مربوط به کنکور و...  بعدش من که شرکت کردم یه سری دانش آموزای دیگه که ما با هم سه سال متوسطه اول بودیم هم داخل اون جلسه بودن اما رشته هامون و مدرسه هامون کلا با هم فرق میکنه و این رو بگم که چون شهر کوچیکیه اکثرا حسودن و یه مدل خاصین 

استادی که داخل اون جلسه بود پرسید که کی تونسته چهار هفته ساعت مطالعش رو ثابت نگه داره و... که من گفتم و بعدش ازم پرسید که دانشگاه هدف و رشته هدفت چیه و... که منم گفتم 

حالا نسبت به این موضوع از روز چهارشنبه حس بدی دارم 

چون میگن نباید هدفتو و... رو به کسی بگی 

به نظرتون کارم درست بوده یا اشتباه؟ 

روز چهارشنبه همایشی بود مربوط به کنکور و... بعدش من که شرکت کردم یه سری دانش آموزای دیگه که ما با ه ...

اهدافت رو ب کسی نگو تا ب نتیجه نرسیده گلم این خیلی مهمه

اهدافت رو ب کسی نگو تا ب نتیجه نرسیده گلم این خیلی مهمه

خب آره منم همینو میگم نباید میگفتم حالا که مجبور بودم اونجا گفتم به نظرتون چه اتفاقی میفته؟ 

دستم به دامنتون از روز چهارشنبه خیلی ذهنم درگیر این موضوعه

خب آره منم همینو میگم نباید میگفتم حالا که مجبور بودم اونجا گفتم به نظرتون چه اتفاقی میفته؟ دستم به ...

نترس چیزی نمیشه ولی نگی بهتره

نه دیگه نمیگم اما احساس میکنم اثر هدف کم شده چی کار کنم دوباره به حالت قبل برگردم؟ خیلی احساس بدی د ...

بنظر زیادی وسواس فکری داری  تو ی حرفی زدی خودت درگیری درصورتی ک کسی حتی یادش نیس تو چی گفتی اون موقع