2777
2789
عنوان

آیا بچه دار شدن ظلم و خودخواهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 64 پست
خیلی مسئولیت داره و اینکه نه از پس هزینه های الان واقعا نمیتونم بر بیام کلا ی خونه خیلی نقلی داریم ب ...

چند سال شده که ازدواج کردی در ضمن شما ها که معتقد به یه شرایط ایده‌آل برای فرزند آوری هستین چرا بز بدون بچه وخرج اضافه پیشرفت ندارین

کاش از پرورشگاه بچه بیاری که حداقل یک نفر که داره زجر میکشه خوشحال کنی

حیف خدا ب من نه پول داد نه شوهر

آرزومه یه روزی اینکارو کنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بی عدالتیها هم خواست خدا بوده و ظالم بنده فرمانبردار خدا !!!!!

خیلی بده گناهمون و گردن خدا بندازیم خدا خواست بچه دار شیم خدا خواست ثروت نداشته باشیم خو این مدل ادما چه فرقی با گاو دارن🤔

تاپیکای استارتر مال همون مدت عضویتشه فقط چندتا تاپیک تو یه روز زدهحداقل سرک میکشین درست بکشین

ارع بالاتر گفتم تاریخش مال امساله فک کردم مال سالهای قبل .ولی توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنی عزیزم خیلی احتیاج داری 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خیلی بده گناهمون و گردن خدا بندازیم خدا خواست بچه دار شیم خدا خواست ثروت نداشته باشیم خو این مدل ادم ...

خودشون هم نمیدونن این طرز تفکر مغایر با فلسفه اسلام هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خودشون هم نمیدونن این طرز تفکر مغایر با فلسفه اسلام هست .

نفرت دارم این مدل ادما میگن کار خداس اگه کار خداس چرا دختر مجردا بچه دار نمیشن پس شوهر اون خانم مترسک سر جالیزه؟🤣🤣🤣

فرزند رحمت و برکت خونه است با اومدنش رزق مادی و معنوی زیادی وارد خونه میشه این نسخه بر خلاف قانون خدا از طرف صهیونیست برای ازبین بردن جمعیت مسلمانان علل الخصوص تشیع است وگرنه در تبلیغات غرب تاکید زیادی بر فرزند آوری هس نشون میداد زنه کارگر بود درحین کار به فرزند ش شیر میداد

کاش از پرورشگاه بچه بیاری که حداقل یک نفر که داره زجر میکشه خوشحال کنیحیف خدا ب من نه پول داد نه شوه ...

به مجرداها هم از سال ۹۶ به بعد بچه میدن ولی اونقدر میارن و میبرنت اونقدر سخت میگیرن باید زمینی خونه ای به اسم اون بچه بزنی

به مجرداها هم از سال ۹۶ به بعد بچه میدن ولی اونقدر میارن و میبرنت اونقدر سخت میگیرن باید زمینی خونه ...

بله میدونم

پولدار نیستم 

گفتم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نفرت دارم این مدل ادما میگن کار خداس اگه کار خداس چرا دختر مجردا بچه دار نمیشن پس شوهر اون خانم مترس ...

اگر خدا اراده کنه همون مترسک سر جالیز هم حامله میشه 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نفرت دارم این مدل ادما میگن کار خداس اگه کار خداس چرا دختر مجردا بچه دار نمیشن پس شوهر اون خانم مترس ...

چه جالب شماها با استدلال هاتون فلسفه حتی نظرات فیلسوف های غربی زیر سوال میبرید