2777
2789
عنوان

دوغی که قراره تبدیل بشه به کشک😋

187 بازدید | 7 پست

تا حالا خوردین؟؟اصن ی طعم خوبی داره هم ترش هم ملس 

نمیدونم اصن خیلی خوبه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

نه والا دوغ با کاکوتی خاص ترین دوغ عمرم بوده

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوعههه 

کی دوغو بجوشونه

بعدش از پارچه ردش کنه

بعد کشکارو قالب برنه

بعد بزاره تو خورشد خشک شن

بعد دوباره بزاره تو اب بسابههه

تا تازه کشک ۵۰تومنیه مغازه اماده شهههه ولکن بابا

اوعههه کی دوغو بجوشونهبعدش از پارچه ردش کنهبعد کشکارو قالب برنهبعد بزاره تو خورشد خشک شنبعد دوباره ب ...

عزیزم اون کشک پنجاه تومنی که تو مغازه اس با این زمین تا اسمونع تفاوتش 

کشک اصلی کیلویی700/800تومنه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

نچ ولی کشک خوشمزه اس

اره ولی اینی که من میگم هم قراره بشه کشک هم قره قروت😂یعنی ترکیب این دوتاس

نه والا دوغ با کاکوتی خاص ترین دوغ عمرم بوده

خیلی خوبه اصن نمیتونم توصیفش کنم