2777
2789
عنوان

امشب سومین شبه که نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست
اول امیدوارم برادرت حالش زودتر خوب بشه. دوم اینکه بارم بندی فصل ها رو نگاه کن و اون هایی رو بخون که ...

اخه باید برم بیمارستان فردا شب😭💔

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نهمم و یکشنبه امتحان دارم .چخبره دختر حالا وقت هست بعدشم در طول سال خوندیم خب بلدیم زیادم سخا نی ...

جدی میتونی تمومش کنی؟

من علومم ۱۵اینا بود خیلی میترسم نمره کم بیارم😭

منم همینطور امتحان دارمدبیر ما گفت ۱ تا ۷ را نخونید نمونه سئوال دو برگ فرستاد گفت اونارو بخونید مگه ...

برای همه کشوریه دیگه

۱ تا ۷ رو دوستمم میگفت نخون 

چرا؟بارمش کمه؟ اگه اونطوری باشه من بلدم از هشت تا ۱۵رو فقط باید مرورکنم

جدی میتونی تمومش کنی؟من علومم ۱۵اینا بود خیلی میترسم نمره کم بیارم😭

من علوم همیشه ۲۰ بوده از اول سال .آره بابا هر درس ی ساعت و ی ساعت هم نمونه سوال و مرور اینا در کل تو ۱۷ ساعت میشه جمعش کرد در حدی که ۲۰ شی اینجوری خودتو داغون میکنی استرسم نداشته باش ایشالا برادرتم زودی خوب میشه

من علوم همیشه ۲۰ بوده از اول سال .آره بابا هر درس ی ساعت و ی ساعت هم نمونه سوال و مرور اینا در کل تو ...

ممنونم✨️آخه من از این درس خوشم نمیومد هیچ وقت با اینکه خیلی خوب بود 

واسه این میگم شاید نتونم تموم کنم

به ما هم همینو میگفتن ولی نهم اونقدرام که بزرگش کردن سخت نیس قربونت برم مطمئنم همچی اوکی میشه خودتو ...

پارسال طراح سوالارو خیلی سخت داده بود معلمم همش میترسونم میگه میوفتی میوفتی😭💔من اصلا نمیکشم دیگه 

الان چندشبه واسه امتحانا تا صبح میخونم فقط 

به بدنت عذاب نده فک کنم نهم هستی یا پایین تر  ببین دبیرستان (دهم یازدهم دوازدهم) صد خودتو بذاری بهترین رتبه هارو میاری نوع مدرسه و کلاس شاید یکم تاثیر داشته باشه ولی مونده به خود فرد و دانش آموز 

دانش آموز اگه بخواد بخونه میتونه حتی تو شرایط سختم بخونه برنامه ریزی کن و از خوابت نزن باعث میشه بدنت پیر تر از سنت بشه امیدوارم موفق باشی