2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم💔

282 بازدید | 19 پست

واقعا انقد حالم بده از فکر و خیال نمیتونم بخابم نامزدم ی شغلی داره ک با یکی همکاری کرده طرف زن بوده بچه و شوهر داره زنه با من طرح رفاقت ریخت از اولشم بهش شک داشتم تو گوشی نامزدم چتاشونو دیدم بخشیدمش گفت مست بودم هزار مدل معذرت خواهی و..

ی بار ک خواب بود رفتم سر گوشیش دیدم توی ی خونه بودن زنه لخت داشت از دسشویی میومد بیرون نامزدمم رو تخت…دنیا رو سرم خراب شده

با هزار بدبختی بخاطر خانواده و فلان بخشیدمش

نمیدونم دلم اروم نمیشه میگم نکنه شبایی ک دوتایی جوابمو نمیدادن و الکی نامزدم بحث درس میکرده باهم بودن 

تورو خدا یه آیه ای ی نذری یه دعایی بگید من بخونم فقط دلم اروم بشه

چرا بخشیدیش؟؟؟؟

باید ولش میکردی چون تا آخر عمر قراره با این عذاب زندگی کنی 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر خانوادم چون پافشاری کردم ک میخامش..گفتن رفتی باید با کفن برگردی موندم…

عیب نداره اولاش از این چیزا میگن 

هنوزم دیر نیس 

مادر و پدرت پشتت هستن؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

عیب نداره اولاش از این چیزا میگن هنوزم دیر نیس مادر و پدرت پشتت هستن؟

نمیدونم چون گفتن انتخاب خودته باید همه چیزشو ب جون بخری ، دلم میخاد پیام بدم به اون زنه هرچی از دهنم درمیاد بهش بگم باز میگم ولش کن این اسکلم خودش خاسته دلمو چجوری اروم کنم باز میگم ن بمونم ی جور انتقام بگیرم بزارم یهو برم

نمیدونم چون گفتن انتخاب خودته باید همه چیزشو ب جون بخری ، دلم میخاد پیام بدم به اون زنه هرچی از دهنم ...

خودت رو داری میسوزونی و مشخصه چقد اذیت شدی 

بنظرم با یه مشاور صحبت کن 

ولی بهترین کار اینه که ول کنی بری بگذری ازش 

خودت رو داری میسوزونی و مشخصه چقد اذیت شدی بنظرم با یه مشاور صحبت کن ولی بهترین کار اینه که ول کنی ب ...

خیلی کار هرشبمه فکر و خیال ولی به روش نمیارم 

انگار وقتی میفهمه ضعیفم بدتر میشه همه چی

خیلی کار هرشبمه فکر و خیال ولی به روش نمیارم انگار وقتی میفهمه ضعیفم بدتر میشه همه چی

اره به روش نیار قوی باش جلوش

امیدوارم همه چی درست شه

سلام 

یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است یعنی واقعا خیلی تاثیر گزار بود حرفاشون ...

هم مشاورشون خوبه هم هزینه مشاورشون 

الان یه دوره تخفیف گذاشتن فقط با ۲۸۰ تومن میتونید مشاوره بگیرید

نه برای هر جلسه برای کل روند مشاوره 

یعنی شما ۲۸۰ پرداخت میکنید هر چقدر که جلسه برگزار کنید هر زمان که به مشکل خوردید بخوایید مشاوره بگیرید قرار نیست هزینه رو پرداخت کنید 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست من خودم که خیلی راضی بودم 

البته برای گرفتن تخفیف باید حتما بگید کد

#۳۱۴ هستم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

بببن بعد دوازده سال خیانت دیدن بهت میگم که این دوباره و دوباره و دوباره تکرار میکنه. من رفتم درخواست طلاق دادم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن