2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی داریم اینجا

189 بازدید | 30 پست

من ۲۵ سالمه ترم آخر ارشد هستم با نظام قدیم ، بنظرتون میتونم بخونم کنکور سراسری بدم واسه دندون یا پزشکی؟ قبول میشم؟ چقدر باید خوند ؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

اگر همسر ندارین و اگر کار خاصی ندارین میتونین 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی ۳۶۵ روز بین ۱۲ الی ۱۳ ساعت بخونی بله قبول میشی

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اگر همسر ندارین و اگر کار خاصی ندارین میتونین

بچه دارم😅 میشه؟ دیر نیست؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بستگی به پایت داره الان ظرفیت رفته بالا راحت تره ولی باز باید خیلی تلاش کنی

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

اگه میتونی ۳۶۵ روز بین ۱۲ الی ۱۳ ساعت بخونی بله قبول میشی

خیلی زیاده ولی ارزش داره، دیر نشده واسه ۲۵ سال؟

بچه دارم😅 میشه؟ دیر نیست؟

بله میشه ولی خب باید واقعا وقت بذارین چون کنکور الان خیلی سخت تره اما خب نشدین نیست توی همین سایت داشتیم یک مشاوری کنکوری داشت خانم دوتا بچه داشته مادر شوهر مریض و شوهرشونم سر کار پزشکی قبول شده بود 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

بستگی به پایت داره الان ظرفیت رفته بالا راحت تره ولی باز باید خیلی تلاش کنی

چی بگم والا ، یعنی در حد سه رقمی؟ بشم باید

بیوتک

تهران؟

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بله میشه ولی خب باید واقعا وقت بذارین چون کنکور الان خیلی سخت تره اما خب نشدین نیست توی همین سایت دا ...

چه عالی ، چند وقتیه خیلی بهش فکر میکنم ، کلاس خاصی باید برم یا نه خودم بخونم

چی بگم والا ، یعنی در حد سه رقمی؟ بشم باید

نه الان تا پنج هزار اینا فک کنم بردارن، البته دقیق اطلاع ندارم

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰