2777
2789
عنوان

خستمه

2937 بازدید | 23 پست

شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه نمیتونه فعلا بیاد نمیذاره ماهم بریم پیشش خسته شدم از دلتنگی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر خودتونو گرم کنین

دیگه چقدر ؟ دو شیفت سرکارم به پسرم میرسم کارای خونه بازم عصبی میشم . نمیدونم چکار کنم تا بذاره ما بریم اونجا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا شوهر منم که پیشمه انگار نیس

وقتیم که میاد از خستگی خوابه

عزیزم چه بامزه نوشتی خستمه با لهجه نوشتی😉

یه جوری سر خودتو گرم کن دیگه فقط تعجب میکنم چرا شوهرت نمیزاره برین پیشش اگه امکانشو داره😯

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
دیگه چقدر ؟ دو شیفت سرکارم به پسرم میرسم کارای خونه بازم عصبی میشم . نمیدونم چکار کنم تا بذاره ما بر ...

خودش دلتنگ میشه به اندازه شما؟

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
عزیزم چه بامزه نوشتی خستمه با لهجه نوشتی😉 یه جوری سر خودتو گرم کن دیگه فقط تعجب میکنم چرا شوهرت نم ...

قبلا قرار بود بریم همونجا برای زندگی . اون شهر کوچکه امکانات نداره امسالم که خواهرش زایمان میکرد به چشم دید کمبود امکانات اونجا رو .پسر منم آسم و الرژی داره خیلی ترسیده میگه یه دفعه خدای نکرده چیزی بشه منم حق میدم نگرانه برای مدت کوتاهم نمیذاره میگه باید همش مغازه باشه و شهر غریبه و ما بریم فکرش درگیر ماست کارش میمونه ...

کاش خواب بود کلش بازی میکنه با گوشی

نه طفلی شوهر من چند ساله کلش داره وقت نداره بازی کنه پسرم جاش بازی میکنه

خودش دلتنگ میشه به اندازه شما؟

اره اون که بدتره خونه مجردی اسایشم نداره کوچکترین فرصتی ده ساعت رانندگی میکنه تا بیاد

اره اون که بدتره خونه مجردی اسایشم نداره کوچکترین فرصتی ده ساعت رانندگی میکنه تا بیاد

پس راحت میتونی راضیش کنی بری پیشش

بچتون هم لازم داره پیش باباش باشه :(

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
پس راحت میتونی راضیش کنی بری پیشش بچتون هم لازم داره پیش باباش باشه :(

راضی نمیشه میگه ۲_۳سال صبر کنم وضعیت مالیش ثبات پیدا کنه بیاد شهر خودمون . چی بگم اینقدرم مغروره حاضر نیست کوچکترین کمکی رو قبول کنه

شوهر خودمو گفتم😂 جالب اینجاس میگه بیا بغلم  میرم بغلش دراز میکشم همینجوری سرش تو گوشیه

شوهر من که میاد طفلی همش خواب میره دو روز نهایتا بمونه باز برمیگرده سرکار