2777
2789
عنوان

ی چیز اسون بگید الان درست کنم بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی دارید تو خونه

برای ی بدغذا چ فرقی میکنه 

ن دست پخت خودمو دوس دارم ن دست پخت بقیه

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

یکم سبزی کوکو از فریزر در بیار یه تخم مرغم بشکن توش با ادویه و نمک 

با قاشق از مواد بردار بذار تو روغن داغ مثل کتلت سرخ کن 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پسرم همین الان تخم مرغ و سیب زمینی آب پز داره درست میکنه بخورهالانم داره میپرسه تا کی میپزه😐

کاش منم هرچی میذاشتن جلوم میخوردم

اشتها یکی از نعمتهای مفتی خداس ک من ندارم 

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

من گاهی با سبزی شوید خشک فراوان و ادویه و یه قاشق ماست و آرد ،خاگینه میپزم بیا و ببین😋

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کاش منم هرچی میذاشتن جلوم میخوردماشتها یکی از نعمتهای مفتی خداس ک من ندارم

سینه ی مرغ رو نمک بزن و سیخ بگیر و بزار روی کباب پز یا حتی شعله ی گاز

آسون و خوشمزه

فقط بعدش باید گازو حسابی پاک کنی🫠

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

کاش منم هرچی میذاشتن جلوم میخوردماشتها یکی از نعمتهای مفتی خداس ک من ندارم

نه هر چی رو نمیخوره مربی باشگاهش گفته موز و تخم مرغ و سیب زمینی آب پز و آجیل بخوره اینم طبق گفته ی مربیش همه رو نوش کرده حالا باز گشنش شده داره میخوره 

دستگاه سرخکن داری؟

اگه اره کلی چیز میتونی سریع درست کنی

سیبزمینی بریز توش

یا کالباس یا سوسیس با پنیر پیتزا بریز 

یا یه مقدار گوشت چزخی رو در بیار همون مدلی که یخه بهش نمک و فلفل سیاه بزن بزار داخلش بپزه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید