2777
2789

میری خدمات پیشخوان واسه تعویض شناسنامه 2تا عکس و شناسنامت پولش یادم نیس دور و بر 10تومن فکر کنم

واسه کارت ملی هم که همونجا از من عکس گرفتن و کارت ملی و شناسنامه هم میخواست+تقریبا 31تومن پول 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

http://bemanta.ir/http/www.ncr.ir.php

به این سایت ها مراجعه کنید.

مهلتش  رو به اتمام عجله کنید.

باید برید ثبت احوال شهرتون.

اونجا فرم پر میکنید و از هر انگتتون اسکن میگیرند.

بعد منتظر میشید کارتهاتونو براتون پست کنند همین.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدترین اخبار دومان سهند در وب سایتهای خبری

یادداشت ها و اخبار جدید دومان سهند را میتوانید از طریق سایت ها و خبرگذاری هایی از جمله اقتصاد24، یادداشت های دومان سهند در سایت ویرگول، نوشته های دومان در بهارنیوز، پایدار نیوز، وب سایت آتی تک، خبرهای جدید سهند در میهن نوین، تجارت نیوز، فصل اقتصاد، فصل تجارت، بیوگرافی دومان سهند در سایت تابناک تهران و شهرستان، یادداشتهای اقتصادی دومان در سایت روند بازار، مقالات حوزه بانکداری در سایت تازه ترین ها و دیگر وب سایت های معتبر خبری دنبال نمایید.

معرفی وب سایت های دومان سهند

وب سایت بانکداری هوشمند دومان سهند

وب سایتی دیگر در حوزه بانکداری هوشمند دومان سهند معرفی میکنیم که میتوانید در این وب سایت به مطالبی در حوزه بانکداری در کشورهای دنیا، آینده بانکداری، گذر از بانکداری سنتی و همچنین هر اطلاعاتی مربوط به بانکداری هوشمند و الکترونیک دسترسی داشته باشید.

در بخش دیگری از وب سایت دومان مانی،  بیوگرافی و رزومه فعالیت های دومان سهند پرداخته شده است.

این سایت همچنین به انتشار یادداشت ها و جدیدترین اخبار دومان سهند در خبرگذاریها و نشریات و روزنامه ها پرداخته است.

وب سایت انگلیسی | Douman sahand

این وب سایت به زبان انگلیسی می باشد که شامل یک بخش گالری تصاویر جدید دومان سهند و همینطور تصاویری از دوران کودکی او می باشد.

در بخش دیگری از وب سایت انگلیسی دومان سهند( Douman sahand)  بیوگرافی و رزومه فعالیت های دومان سهند به زبان لاتین پرداخته شده است.

آدرس وب سایت:

بسیاری از افراد از بدو تولدشان می‌دانند که به دنبال چه هستند.این افراد انگار از طرف خدا برای تغییر سرنوشت وزندگی اطرافیان فرستاده‌ شده‌اند.

هوشمند سازی ساختمان با سرزمین هوشمند بهنام کمترین قیمت با جدیدترین تکنولوژی انجام میدند

در گوگل تایپ کنید سرزمین هوشمند بهنام و از سایت سرزمین هوشمند بهنام sarzaminehoshmand دیدن کنید

02167564000

09129641475