2777
2789
عنوان

میکرو ابرو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 57 پست
نه بابا چیزیش نمیشه منم سه شنبه میکرو ابرو و شیدینگ لب زدم اینقدر تیره اس الان که سه روزه افسردگی گر ...

ابرو ک الان زوده تازه بعد از سه روز ک پوسته ریزی کرد و کم رتک شد رنگ طبیعی خودش رو نشون میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی هفته گلم بعدشم باید بری ترمیم زخما بریزه کمرنگ میشه

الان شنبه باید برم حموم 

بعد حموم کم رنگ میشه؟ 

شیدینگ لبم زدن الان لبم خیلی پوسته پوسته شده 

انگار داره میریزه پوسته هامیترسم کنده بشه رنگ لبم بره 

چکار کنم 

نه بابا چیزیش نمیشه منم سه شنبه میکرو ابرو و شیدینگ لب زدم اینقدر تیره اس الان که سه روزه افسردگی گر ...

طبیعیه عزیزم نهایت 1هفته رنگ اصلیشو نشون میده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ی کوچولو درد گرفت وای خدا کنه خراب نشن

نه عزیزم خراب نمیشه من قبلا انجام دادم تازه خیلی میخاروندمشون ولی هیچی نشد

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

الان شنبه باید برم حموم بعد حموم کم رنگ میشه؟ شیدینگ لبم زدن الان لبم خیلی پوسته پوسته شده انگار دار ...

ن عزیزم رنگش نمیره فقط خودت پوسته ها رو  نکن من شید لب انجام دادم خیلی کم رنگ ترمیم هم رفتم

طبیعیه عزیزم نهایت 1هفته رنگ اصلیشو نشون میده

میدونی الان کادری و تیره اس 

بعدش که رنگش کم حال بشه به نظرت دخترانه میشه؟ 

عکسشو بدم دقیق تر راهنماییم کنی؟؟؟ 

ن عزیزم رنگش نمیره فقط خودت پوسته ها رو نکن من شید لب انجام دادم خیلی کم رنگ ترمیم هم رفتم

اصلا لبم داغونه خیلی خیلی پوسته اس 

ابروهام اصلا پوسته نیست یا من نمی‌فهمم ولی لبم داغونه 

میدونی الان کادری و تیره اس بعدش که رنگش کم حال بشه به نظرت دخترانه میشه؟ عکسشو بدم دقیق تر راهنمایی ...

نگا منک زده بودم خب؟اول خیلییی تیره بود روم نمیشد برم بیرون کم کم پوسته پوسته میشه بعد همرنگ ابروهات میشه اصلا انگار خود ابروهاته

هرجور راحتی ولی خیالت راحت باشه میشه همرنگ ابروهات فقط زمان بده