2777
2789
عنوان

یادمه بابام

472 بازدید | 27 پست

بابام یادمه خیلی از اسم جواد بدش میومد میگفت زشته البته من از تمام جواد های کره زمین از طرف بابام عذر خواهی میکنم 

پدرم یه قومیت هم خیلی مسخرش میکرد نام نمیبرم میدونم کار بابام یکم بد بود😅

حالا تو دانشگاه یه پسر به نام محمد جواد و همون قومیت از من خوشش اومده 😂😂😂😂 و منم بی رغبت نیستم زیاد 

خیلی برام جالبه که چرا یهو اینجور شد

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هرچی بترسی همون سرت میاد😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

اگه خوابگاهیه و باباتم از اون قومیت خوشش نمیاد بی خیال شو که بدبخت نشی

نه تهرانیه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اومده که به بابات بفهمونه نه قومیتش بده، نه اسمش😁هر چی خیره پیش بیاد براتون ان شاءالله

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

من شوهرمو مسخره میکردما قبلا ها فامیل دور بودیم میگفتم فلانی چرا اونجوریه🤦🤣اخرشم با همون ازدواج کر ...

وایییی😂😂

مامان منم میگه از مردای قد بلند بدم میاد و اختلاف سنی زیاد و پختگی و سن بالای مرد خوب نیس 

خدایا یه شوهر خوش قد و بالای و پخته و مو جو گندمی نصیب کن🤣

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
من بابام انقدر ترک ها رو مسخره میکرد، یعنی شب تا صبح شاید چون شوهر عمم هم ترک بود 😂

چیه تورک هارو مسخره میکردن؟!

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️