2777
2789
عنوان

من کثیفم

131 بازدید | 10 پست

خدایا من حالم خوب نیست

به خداییت خوب نیستم 

شاید از اون بالا میگی باز این بی عرضه اومد 

خدایا من بی عرضه خستم خدایا داغونم 

نگه خدا خدایا هستی توروخدا خدایا لطفا همه چی درست شه خیلی ساله اینطوریه من دیگه نمیتونم خدایا ازم دورنشو خدایا گوه خوردم منو ول نکن خدا

خدایا 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

واقعا از ته دلت پشیمونی؟ چی شده ؟

نمیدونم خیلی وقته حسش نمیکنم 

نمیدونم پشیمونم یانه 

دیروز حتی باهاش بد حرف زدم 

گناه کردی یا حالت خوب نیس

هردوش

خدا بنده هاش ول نمیکنه هرچقدم بد باشن خدا کنارت باهاش اوکی شو خدا تو آسمون نیست خدا تو دلت تو قلبت خدارو حسش کن خدا رو من مثل مامان مهربون مثل بابام میبینم حسش میکنم باهاش حرف میزنم گریه میکنم دعوا میکنم حسش کن خدارو با تمام وجودت خدا خیلی مهربون بخشنده هست 

برام دعا کنید خدا یه نی نی مهربون آروم خوشگل بهم بده به همه منتظر ها نی نی بده منم کنار اونا 🙏🤲آمین🤲🙏