2777
2789
عنوان

هرروز نگران یبوستم مگه می شه

77 بازدید | 12 پست

تا ملین یا خوراکی های خیلی مسهل نخورم این مشکل رو دارم....خسته شدم دکتر هم فقط ملین و از اون پودر ها می ده ملین نخورم حتی روزی بیست لیوان هم آب بخورم روم تاثیری نداره.....امروز صبح فراموش کردم ملین بخورم الان دارم گریه می کنم چون می ترسم فردا باز اون درد ها و خونریزی رو تجربه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما باید بدنت رو از اخلاط فاسد و سودا و سردی و خشکی پاک کنی تا یبوستت برطرف بشه اگه چاق باشی آب نه تنها کمک نمیکنه که بدتر میشین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ورزش می کنی؟ 

سعی کن ترک کنی داروها رو چون باعث میشه روده تنبل بشه 

میوه بخور آلو بخور لواشک آلو 

سوپ بخور 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

ورزش می کنی؟ سعی کن ترک کنی داروها رو چون باعث میشه روده تنبل بشه میوه بخور آلو بخور لواشک آلو سوپ ب ...

سوپ چون خیلی لاغر شدم و بی اشتها خیلی ضعیف ترم میکنه چون معده رو پر می کنه کم تر و کم تر غذا می خورم......آره خیلی پیاده روی و ورزش می کنم

سوپ چون خیلی لاغر شدم و بی اشتها خیلی ضعیف ترم میکنه چون معده رو پر می کنه کم تر و کم تر غذا می خورم ...

خب با غذات یه خورده سوپ بخور بخاطر اینکه شکمت کار کنه 

یا باغذات سالاد حتما بخور 

شکمت رو با روغن سیاه دونه چرب کن و ماساژ بده 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

نه چاق نیستم

غلبه سودا یا صفرا ،خشکی بدنتون زیاده میتونید رژیم الوانجی ، خاکشیر، روغن زیتون استفاده کنید

ولی اگه بخایین ریشه ای مشکلتون رفع بشه نیازه که مزاجشناسی بشین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

غلبه سودا یا صفرا ،خشکی بدنتون زیاده میتونید رژیم الوانجی ، خاکشیر، روغن زیتون استفاده کنیدولی اگه ب ...

سلام 

منم مدتهاست یبوستم

هر چقدر آب از شیر  میخورم بازم انگار به رودهام نمی رسه

من احساس میکنم دیگه روده ی بزرگم خیلی گشاد شده

اینم بگم من اهل لبنیات نیستم و غذاهامون اکثرا گرم هستن

سلام منم مدتهاست یبوستمهر چقدر آب از شیر میخورم بازم انگار به رودهام نمی رسهمن احساس میکنم دیگه رود ...

این نوع یبوست که از گرمی باشه با خوردن گرمی جان بدتر میشه

آب خالی هم افاقه نمیکنه که هیچ رطوبت و سردی معده و روده رو بیشتر می‌کنه

بهترین نوشیدنی برای شما شربت آبلیمو عسل و خاکشیر خیس شده با آب گرم هست همینطور خوردن سوپ جو آلوبخارا 

برای درمان اصولی میتونید بهم پیام بدید تا مزاجشناسی و زبانشناسی بشید

@tak_1664  تلگرام