2789
عنوان

دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست

این دختر فردا بزرگ میشه و دلش برا باباش پر میزنه و بابایی و باباجونم میگه و از گردنش آویزون میشه و لپشو میبوسه. دقیقا اون لحظه کاش شوهرت یادش بیاد که لیاقت اون حس پاک عشق دخترش رو نداره -_-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا نمیتونم درک کنم 

اگه اولی دختر بود میگفتیم خب دوست داره هر دو تاشو داشته باشه 

یا حتی اگه بچه نداشتین 

الان آدم میمونه چی بگه 

ببخشید استارتر ولی کار شوهرت خجالت آوره

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

منم سر دومی دوس داشتم پسر باشه ولی دختر بود حسی بهش نداشتم ولی الان از بزرگه بیشتر دوسش دارم حالا بز ...

این حس سرد بودن با ب دنیا اومدن درست میشه؟بخدا انقد دپم ک نگو.خاک توسرم باید بگم خدا بچه سالم بده. الان خیلیا آرزو بچه دارن اونوقت همسرم با افکار مسخرش باعث سرد بودن نسبت به دخترم بشم😭😭😭😭😭

بزار دخترت بسلامتی متولد بشه خودش یه کاری میکنه تا چهله نشده تووو دل بابا بشینه ...بهت قول میدم طوری عاشقش میشه که خود شما تعجب کنید......

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
😅😅😅خدایش خندیدم.چش

طبیعی هست خیلی تو جو پسر بودید حتی عکس امضات مادر و پدر و دو تا پسر هست چند هفته بگزره بری تو فاز دختر عاشقش میشی. دخترا مثل عروسک هستند برو چند تا دامن کوچولو پف پی بگیر جوراب صورتی تل کوچولو کلی سر ذوق می یایی هم خودت هم شوهرت

خدا بزرگتر است

وااااای خانمی نگو انشاالله منم برم سونو بیام بگم دختره عاشق دخترم همیشه بودم منم یه پسر دارم شوهرم می گه کاش اینم پسر باشه دو تا برادر بشن با هم جفت بشن دختر بشه بازم هرا دوتاشون تنها هستن مخصوصا دختر بدون خواهر تنهاست ولی من دختر می خوام انشاالله خدا من و لایق داشتم دختر بدونه برو خدا رو شکر کن خدا کسی رو که خیلی دوست داره بهش دختر می ده انشاالله سالم بیاد تو بغلت و با اولین خنده دل بابا و مامان ببره 

وااااای خانمی نگو انشاالله منم برم سونو بیام بگم دختره عاشق دخترم همیشه بودم منم یه پسر دارم شوهرم م ...

دقیقا حرف همسر شمارو همسرم میزنه

ایشالا هرچی از خدا بخوای همون بشه😘😘

نمی دونم این مردا چرا اینقدر پسر دوست دارن ولی مطمعن باش وقتی دنیا بیاد اینقدر دلبری کنه که دل از شوهرت ببره حالا می بینی مردا فکر می کنن پسری هستن دختر بیاد عاشقش می شن ممنون عزیزم انشاالله آرزویه دختر داشتن به دلم نمونه