2777
2789

بچه ها من چن هفته هس تو یکی از هایپر مارکت های بزرگ شروع کردم به فروشنده شدن و تبلیغ یکی از محصولات اونجا رو میکنم برای مشتری ها . فروشم خوبه ینی طرز برخوردم اینا و راضی هستن ازم . اما من خودم حس خیلی بدی دارم نسبت به خودم. همش میگم من مثلا لیسانس فلان رشته بعد بیام فروشنده شدم و همش خودم رو سرزنش میکنم ک چرا قدر زندگی مو ندونستم ک الان اینجا دارم کار میکنم حقوقش هم ۱۲ میلیون هس برای ۲۷ روز کاری و ۷ ساعت کار در روز ... خیلی حس منفی دارم نسبت به خودم سنمم ۳۵ ساله ینی جوری نیس ک جای مانور داشته باشم و خیلی جاها دیک شرط سنی دارن اصلا موندم همش میخام گریه کنم ... شماها کارتون مرتبطه با رشتتون؟ چ حسی دارین از کاری ک بیرون میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صادقانه بگمواقعا بیخودپنج شنبه جمعه نداری یک روز وسط هفته آف اگر شخصی باشه طی و جارو هم با شماست در ...

نه اصلا طی و جارو با ما نیست!!!!

فقط معرفی و فروش  محصول رو انجام میدم نه چیز دیگ!

اگر با پنج شنبه جمعه هم مشکلی نداشته باشید عالیه

ببین چون مجردم برام آون اون قدری مهم نیس فقط ناراحتی این وجه کاریش هس و اینک مثلا همش حس میکنم فروشنده بودن خوب نیس سطحش پایینه اما از اون ور سنم بالاس دیگ هر کاری نمیتونم بکنم استخدام نمیکنن

خیلی هم خوبه گلم دستت جلو کسی نیس تو جیب خودته اون درسم که خوندی باعث شده به یه ادم با سواد تبدیل شی ...

عزیزم همش فک میکنم ک مثلا اینکار وجهش خوب نیس با این سن فروشنده آدم بشه خیلی در مورد خودم فکری منفی میکنم ک بی عرضه بودم ک برم اینجا رسیدم