2777
2789

سلام بچه ها من یه دوست مجازی دارم شیش هفت ساله درارتباط هستیم

یه بار دیدم بم پیام داده نوشته ک سارا جان یه تومن میتونی الان بهم قرض بدی تا هفته آینده برمیگردونم

منم اولش خیلی تعجب کردم که چرا از من درخواست پول میکنه اون موقع دستم خالی بود نزدیک ازدواجم بود همه پس اندازامو خرج کرده بودم

بهش گفتم مریم جان حقیقتا جریان اینجوریه دارم عقد میکنم دستم خالیه ببخشید🙏🏻

هیچی نگفت فقط گفت عه مبارکه گلم♥️♥️♥️

گذشت دیدم شب استوری گذاشت که دوستان گوشیمو هک کردن خواهشا پول واریز نکنید پیام از سمت من نبوده و...

من فقط تا دو روز میخندیدم و برا همه تعریف میکنم که آره دزده (هکر گوشی رفیقم) بهم تبریک گفتتتت

عقدمونو تبریک گفت😂😂😂😂😂😂😂

عجب هکر بامرامی میتونست سین کنه چیزی نگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم یه دوست مجازی چندساله دارم اسمشم مریمه هروقت پیام میده فقط پول میخواد

پنج 6 ساله پول میخواد هربار میگم ندارم از رو هم نمیره 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

آره این اتفاق هکر تو روبیکا بود واسه ما هم از طرف دوستم پیام اومده بود به همه مخاطب هاش داده بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

وای این هکرا خیلی ادمای خطرناکی ان با یکیشون دوست بودم باهاش دعوام شد کلا اکانتامو از دسترس خارج کرد گوشیمم بعد چند روز ویروسی شد کلا مجبور شدم عوض کنم😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

واااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂رفیق من تبریزه من شیرازم

وای دروغ نگوو

فامیلش چیه

اینم تبریزه

یا حسین

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

شوخی نکنننننننننننن😐😐🤣🤣🤣🤣🤣بخدا فامیلیش نمیدونم متاهله پسر هم داره

نه این مجرده سنش زیاد نیست

نکنه خودشه الکی میگه پسر دارم

یه دروغای گنده ای هم میبافه که نگو