بچها سلام من تقریبا یه هفته بود داشتم با یتفر آشنا میشدم،، طرف ادم بدی نبود تقریبا یروز درمیون باهم میرفتیم بیرون و واقعا خرج میکرد برام گل میخرید، تو یه هفته واقعا آدم جنتلمن بود.
خب بزارین اینو اینجا اضافه کنم ک از دیت اول ک بیرون بودیم بمن گف راسی چرا بینیتو عمل نکردی؟ همه عمل میکنن ک، اصلا با لحن بدی نگفتاااا حالت دوستانه، بعد منم جواب سر بالا دادم تموم شد بعد از اون هربار باهم بودیم یا تلفنی زنگ زدیم حالا از روی شوخی یا جدی یا غیر مستقیم هی میگفت بینیتو حالا بلخره کی میخای عمل کنی، مشکل نداره هاااا، میخام خوشگل تر شی، بعد من بش گفتم ببین وقتی تو کسیو جوری که هست دوسش نداری ینی طرفو نمیخای بعد آخرین روزی ک بیرون و بودیم من تیشرتشو تنم کردم و اومدم خونه، بعد ک اومدم خونه خیلی مغزم درگیر بود و اصلا یه حال بدی بودم رفتم بش پیام دادم گفتم من نمیتونم بااین اخلاقت کنار بیام و خیلی حس کردم تخریبم کردی و اخلاقتو درس کن و اینا بعد اونم پیام داد ک اره منم موافقم جداشیم😐😐😐😐
من خیلی شوک شده بودم وتقریبا ده روزی گذشت ک کات بودیم و هیچ ارتباطی باهم نداشتیم تااینکه دیشب زنگ زده میگه تیشرت منو بفرس، منم گفتم خیسه شستمش بزار فردا بفرستم، گف نه همینجوری خیس بفرس، همین الان😐😐😐منم همونجوری خیس با اسنپ براش فرستادم، و اصلا متوجه نشدم ک این رفتارش برا چی بود اخه اصلا آدم خسیسی نبود😐ولی میگف رل قبلیش با تار موش جادوش کرده و کلا ب جادو و اینا اعتقاد داشت، بنظرتون فکرده من با تیشرتش جادوش میکنم؟ 😐خب اگ این فکر میکرد چرا گذاشت ده روز دست من بمونه؟ نظر شما چیه راجب رفتارش