2777
2789
عنوان

لیزر مو

62 بازدید | 8 پست

@هستیتپل‍ 

حیف بستن تاپیک رو نشد خیلی راجبش صحبت کنیم خوشحال میشم اطلاعات بیشتر در اختیار بزارین و هرکس خواست راجب موضوع لیزر صحبت کنه و فواید و ضرر هاش رو بگه

ببینید در جواب صحبتتون که گفتین به وجود مو در بدن موجودات توجه نکردم خب من گفتم دیگه گفتم به دلیل اینکه دنیا دنیای زیبایی هست و میخوایم همیشه مرتب باشیم تایم کمه برای شیو با موارد طبیعی و خلاصه مد و زیبایی میرسم سراغ لیزر چون از روش های دیگه خسته شدیم و جواب نگرفتیم و وجود مو هم بد نیس اما زیادش هم خب آدمو خسته می‌کنه یا اصن آدم‌دلش میخواد همیشه تمیز باشه به خصوص دختر و خانم عزیزم و فک میکنم شاید شما این روش براتون جواب داده و راضی بودین و پر مو نیستین چون معمولا افراد کم مو وقت کمتری میزارن و موارد صنعتی شاید سراغش نرن و حتی ممکنه اذیت شدن به خاطر پر مویی رو خیلی درک نکنن هرچند بازم میگم نظراتتون کاملا محترمه و نظر هرکس برای خودش هست و هرکس شیوه ای که راحت هست رو انتخاب می‌کنه😊

سلام صبحت به خیر عزیزم شرمنده کردی صدام زدی من قابل نیستم

ببین همه دنیا میگن نوشابه ضرر داره اما در همه سطح کره زمین از قطب و سیبری که سرما بیداد میکنه تا افریقا و خط استوا که گرما هلاک میکنه و حتی داخل هواپیماها و کشتیها و زیر دریاییها و مرد و زن و پیر و جوان و نژادها و زبانها و ادیان مختلف همه دارن مصرف میکنن چرا ؟ و سیگار هم همینه و لیزر و تتو و ساکشن و پروتز و کلا حذف و اضافات در بدن

اگه دقت کنیم یه تفکر و علم دقیقی پشتوانه این مسئله هست و اگه بازم دقت کنیم منشاش پول هست و درامد بیشتر همه چیو توجیه میکنه که کاری کنن که همه و همه جا مصرف کنن

و اما یه لطیفه واقعی : بازاریابی یعنی فروختن فریزر به اسکیمو

قدیما مو نبوده تیرگی نبوده سینه ها همه شابلون زده بودن فلان جا اویزونی و افتادگی و کوچکی و بزرگی نداشته ؟

چرا جنس زن این همه و هر روز معایب و مشکلاتش بیشتر میشه چون اقتصاد یه قاعده کلی داره و میگه برای درامد بیشتر جامعه زنها رو هدف بگیر و ترغیبشون کن برای مصرف اونوقت مردها پولشو میدن و البته در تمام این قاعدهها چیزی که مغفول مونده اخلاق و انسانیت و سلامتی روح و جسم ادما مخصوصا جنس زن هست

بابت اطاله کلام ببخشین و خودتون زحمت ویرایششو بکشین تا قابل خوندن باشه چون بنده توانم همینه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلام صبحت به خیر عزیزم شرمنده کردی صدام زدی من قابل نیستمببین همه دنیا میگن نوشابه ضرر داره اما در ه ...

🌷

نه اوکیه کاملا متوجه ام و حرفاتون کامل و درسته ولی خب منم نظرمو گفتم خدمتتون عزیزم نه فقط نظر خودم بلکه فکر میکنم نظر خیلی از دوستان و... که تو تاپیک دوستمون پیش اومد و راجب این موضوع صحبت شد و اشاره ای بهش شد .میدونی گلم اینکه شما میفرمایین که از قدیم بوده اشکال مختلف آدم ها خب منم گفتم شیوه ها و روش های زندگی هم اگه خودتون در نظر بگیرین میدونین و بیشتر پی می‌برین که آزه متفاوت بوده .قدیم آب و هوا مثل الآن آلوده نبود قدیم مثل حالا تغذیه ها کارخونه ای و یخچالی و خلاصه به شیوه جدید نبود این همه جمعیت زیاد نبود که بخوان غذاهای بیشتر تولید کنن با روش های صنعتی مضر و حتی استادم می‌گفت توی غذاها دارن ی سری مواد ها ریخته میشه که باعث میشه آدمیزاد هی گشنه و گشنه تر از قبل بشه و این موضوع کم کم خب نابودی نسل و کاهش جمعیت رو به دنبال داشته باشه و خلاصه کهههه خودتون میدونین و این ی مثال کوچیک از جلو رفتن دنیا و عواقبش هست در کنار فواید پیشرفتش

ولی عزیزم ببین همون روش های قدیمی دیگه جواب نمیده و‌رفته جزو گزینه های آخر مثل همون شیوه اصلاح و شیو مو که از قدیم موبر بوده و خانوما استفاده میکردن من حتی روش های خطرناک تر هم شنیدم از قدیم تر ازین موضوع ها حتی قبل موبر و‌نوره و توی تاپیک قبلی دوستمون که گفتم خدمتتون که نوره بوی زیادی داره و استفاده ازش با وجود فواید زیاد که خودمم اشاره کردم حتی توی خونه های الآن که خودتون میدونین که اکثرا آپارتمانی هستن مناسب نیس در واقع به خاطر اون بوی نامطبوعی که حداقل ی روز کامل الی شاید دو روز باقی بمونه و برای ی دختر جوونی مثل من که با پدر و برادرم زندگی میکنم توی ی خونه آپارتمانی واقن راحت نیستم به علاوه اون وقتی که میگیره و تایم کمی که لازمش داریم و...  حالا شاید شما ازدواج کردین و یا نمی‌دونم شرایط خونه و زندگیتون چطور هست و حتی فک میکنم جزو افرادی باشین که از نسل جدید و افراد پر مو محسوب نشه چون افرادی که نسل جدیدن خب گفتم همهه اینارو من خدمتتون عرض کردم که این نسل برعکس دهه های گذشته خیلیا بدنشون موی بیشتری داره و توی دوره ای هم داریم زندگی میکنیم که زیبایی حرف اول رو میزنه من خودم موافق از بین بردن هویت در راه افزایش و حفظ زیباییم نیستم چون الحمدلله زیبا هستم اگر تعریفی از خود نباشه بیشتر این کار ها حالت مراقبت داره مراقبت از زیبایی و باز هم من خدمتتون گفتم و حرفام واقعا تکراری هست شاید اصن نیازی به تکرارش هم نبود که گفتم اینکه هرچیزی توی این دنیا دارای عوارض هست .شما ی دوره ی دارو رو‌ بهتون پیشنهاد میکنن برای مثلا جلوگیری از ریزش مو همه میگن خوبه و فلان ی مدت بعد کاشف به عمل میاد که نه خوب نبوده و فلان عوارض رو داشته هرر چیزی همینه اگر دلیل بر استفاده از عوارض و فواید فقط بزاریم خب دیگه هیچی ر نمیشه استفاده کرد و زندگی آدم پیش نمیره اصلا حالا بحث لیزر هم همینه برای ماها که دیگه از روش های دیگه خسته شدیم بهترین راهه حالا ممکنه عوارضش هم در کنارش باشه که خب گفتم از راه دیگه بدنمون رو قوی میکنم تا انشالله پیش نیاد مشکلی .من خودم به شخصه همههه راه هارو امتحان کردم و فهمیدم این از همه بهتره و ای کاش حتی زودتر میومدم سراغش .همه این موارد رو من باز هم براتون گفتم سری قبل هم و اگر کامل توجه میکردین من پاسختون رو هم سری قبل دادم خدمتتون که فرمودین که از وجود مو ناراحت هستیم ماها نه عزیزم ناراحت نیستیم و خدارو شاکریم به خاطر تندرستیمون فقط می‌خوایم خب گفتم به روشی که باهاش راحتیم مراقبت کنیم از خودمون همین و این زیبایی رو‌حفظ کنیم و هرکس اینو توی ی راهی می‌دونه یکی تو همون ژیلت کافی می‌دونه یکی موبر خیلیا هم لیزر و ی عده حتی ایولاسیون و روش و فکر هرکس هم متفاوت و محترمه مهم اینه که خودمون اختیار خودمون داریم و حالمون با خودمون خوب باشه همین و داشتن آرزوی تندرستی برای همه😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🌷نه اوکیه کاملا متوجه ام و حرفاتون کامل و درسته ولی خب منم نظرمو گفتم خدمتتون عزیزم نه فقط نظر خودم ...

قربونت اصل حرف من القای تبلیغات بود نه خود لیزر اگه واقعا کسی پر مو باشه و بره لیزر خودش میدونه و خب حرفی نیست اما یک عده صرفا توهم پر مویی دارن و بنده بحثم سر اینها هست که صرفا هم نظرمو میگم نه که اجباری بکنم و لب و بینی و ....

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت اصل حرف من القای تبلیغات بود نه خود لیزر اگه واقعا کسی پر مو باشه و بره لیزر خودش میدونه و خب ...

و دیدم موبر که کل ساختمونو به فنا میده و حیثیتو نابود میکنه ضمنا یه عطاری موبر به من داد به نظرم بو نمیداد و عالی بود و فکر نکنین بنده هفته ایی یک وانت موبر استفاده میکنم اتفاقا اکثرا تیغ میزنم چون راحتتره و موبر برای کسایی که دغدغه لطافت و تیرگی دارن بهتره

و دیدم موبر که کل ساختمونو به فنا میده و حیثیتو نابود میکنه ضمنا یه عطاری موبر به من داد به نظرم بو ...

تیغ اصلااا استفاده نکنین به هیچ‌وجه چون دوستتون رو داغون می‌کنه البته بازم میگم نظر هرکس محترمه ولی ژیلت خیلی وقته برای شیو‌دائم رد شده و جز ضخامت و تیرگی چیزی به همراه نداره در طولانی مدت نگران نباشین دغدغشو ندارین ولی با استفاده از ژیلت خدایی نکرده بعد ی مدت پیدا میکنن از من گفتن بود😅

و دیدم موبر که کل ساختمونو به فنا میده و حیثیتو نابود میکنه ضمنا یه عطاری موبر به من داد به نظرم بو ...

تیغ اصلااا استفاده نکنین به هیچ‌وجه چون دوستتون رو داغون می‌کنه البته بازم میگم نظر هرکس محترمه ولی ژیلت خیلی وقته برای شیو‌دائم رد شده و جز ضخامت و تیرگی چیزی به همراه نداره چرا نخواید دغدغه باشه شما خانمی و باید آراسته باشی برای حفظ انرژی زنانتون عزیزم چون ی جا اشاره به وجود بد دونستن و‌توهم مو اشاره کردین برا این گفتم 😊در طولانی مدت نگران نباشین دغدغشو ندارین ولی با استفاده از ژیلت خدایی نکرده بعد ی مدت پیدا میکنین از من گفتن بود😅آره خلاصه که همون موبر اگر راحت ترین استفاده کنین همون که گفتین عطاری بی بو بهتون پیشنهاد داده😚

تیغ اصلااا استفاده نکنین به هیچ‌وجه چون دوستتون رو داغون می‌کنه البته بازم میگم نظر هرکس محترمه ولی ...

عزیزمی ممنون قشنگم

تیغ اصلااا استفاده نکنین به هیچ‌وجه چون دوستتون رو داغون می‌کنه البته بازم میگم نظر هرکس محترمه ولی ...

فدات بشم چشم