lililiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 122 عنوان کسایی که به اکسشون برگشتن بیان 43 بازدید | 8 پست بچه ها طولانی ترین تایمی که با رلتون کات کردین و برگشتین بهم چه مدت بوده؟ 1404/03/08 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 ۵سال عشق و عاشقی ۵ ماه کات و برگشت به هم ۵ماه رابطه و کات تا ابد کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
lililiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 122 ۵سال عشق و عاشقی ۵ ماه کات و برگشت به هم ۵ماه رابطه و کات تا ابد چطور شد برگشت من ۵ ماه رفته ولی هیچ خبری نیست ازش فقط تولم تبریک گفت
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 چطور شد برگشت من ۵ ماه رفته ولی هیچ خبری نیست ازش فقط تولم تبریک گفت برادرم جوون فوت شد خالم بهش پیام داد فلانی خیلی پات وایساد الان رسمش نیست تنها باشهاونم مراسم و ... هیچی نیومد دلم چرکین شد بدتر.. چند وقتی شل و ول بودیم که من کات کردم و... تمام. کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
lililiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 122 برادرم جوون فوت شد خالم بهش پیام داد فلانی خیلی پات وایساد الان رسمش نیست تنها باشهاونم مراسم و ... ... بمیرم برات عزیزم
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 بمیرم برات عزیزم خدا نکنهکلا پیگیر نباشبذار خودش بیاددلیل کاتتون؟ اگر دلایل محکمی داری برنگرد بهش کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
lililiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 122 خدا نکنهکلا پیگیر نباشبذار خودش بیاددلیل کاتتون؟ اگر دلایل محکمی داری برنگرد بهش دلیلی نداشت یهو بدون هیچ توضیخی رفت کسی که اونقد بهم توحه و محبت کرد بعد ۶ ماه واقعا نشده یک روز بهش فکز نکنم فقط تولدم تبریک گفت و هیچی دیگه
monikaa_geller عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 2826 دلیلی نداشت یهو بدون هیچ توضیخی رفت کسی که اونقد بهم توحه و محبت کرد بعد ۶ ماه واقعا نشده یک روز بهش ... خب گلم بیخالش شو واست پارتنر در نمیادبرگرده هم همش بترسی نکنه باز برهایشالا یه کیس عالی سر راهت قرار میگیره عزیزم کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
lililiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 122 خب گلم بیخالش شو واست پارتنر در نمیادبرگرده هم همش بترسی نکنه باز برهایشالا یه کیس عالی سر راهت قرار ... کاش میشد بیخیال بشم ولی نمیتونم یعنی نمیشه