2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیذونم من این ماه قرص استفاده نکردم دکتر خودش هم گفت احتمال داره نشه این ماه پس سونو هم نده بزار ما ...

بادوم گردو  و اجیل روزانه هم خودت بخور هم همسرت گل سنجد هر روز دوبار دم کن بخور خرما بخور ورزش کن آب زیاد بخور خیلی رو تقویت تخمکا تاثیر داره ان شاء الله مامان بشی گلم

سلام عزیزم خوبی ی سوال داشتممن قرص مفنامیک اسید ک میخورم اصلا لکه بینیم قطع نمیشه دکتر بهم داده روم ...

سلام عزیزم قربونت بهت جواب نمیده 

قرص ففول روزی یکی بخور

کپسول ترانزمیک اسید هر 8 ساعت 

این احتمالا لکه بینی تو قطع کنه 

سلام عزیزم قربونت بهت جواب نمیده قرص ففول روزی یکی بخورکپسول ترانزمیک اسید هر 8 ساعت این احتمالا لکه ...

مشکل من اینه قبل پریود لکه بینی دارم این داروها رو چند روز بخورم؟ دکترا ک راهنمایی درست نمیکنن اگه میشه شما کمکم کن 

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
سلام عزیزم قربونت بهت جواب نمیده قرص ففول روزی یکی بخورکپسول ترانزمیک اسید هر 8 ساعت این احتمالا لکه ...

بعد تخمک گذاریم ک میشه بعدش انگار پروژسترون بدنم کمه ضخامت کم کم ریزش میکنه چیکار کنم 

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
بعد تخمک گذاریم ک میشه بعدش انگار پروژسترون بدنم کمه ضخامت کم کم ریزش میکنه چیکار کنم

عزیزم ان شاء الله مشکلت رفع سه آره مشکل فاز لوتیال داری از روز 15 سیکلت تا 25 سیکل شبی دوتا قرص مدروکسی پروژسترون بخور هم افت پروژسترون نمیده هم سیکلت مرتب میشه هم برا تنبلی تخمدان خوبه و هم اگ ب امید خدا باردار بشی بچه رو سفت میکنه 

در کنارش مکمل آهن و ویتامین ای و ویتامین سی و ویتامین دی و اسید فولیک هم بخور